RECEPT:
kruhová forma, 5 žloutků, 250 g Biscuits Roses, 50 g moučkového cukru, 500 g mascarpone, 4 lžičky instantní kávy, 25 g kakaa.
Blanšírujeme žloutky s cukrem až tato směs začne pěnit. Přidáme krém mascarpone, mícháme několik minut a přidáme šálek kávy. Následně opatrně vmícháme sníh připravený z bílků se špetkou soli.
Kruhovou formu vysteleme sušenkami Fossier Biscuit Roses, napustíme kávou a posypeme kakaem. Pokryjeme krémem z mascarpone a pokračujeme ve vrstvení - sušenky - krém. Poslední krémovou vrstvu posypeme strouhanými růžovými sušenkami Biscuits Roses a dozdobíme červeným ovocem. Dáme vychladit do lednice na 2 hodiny.
Doporučujeme zapíjet sklenkou Champagne demi sec.
Žádné komentáře:
Okomentovat