pondělí 9. května 2011

Šampion Valtických vinných trhů v Best of... Volařík

Dneska Vám opět přinášíme specialitku. V kolekci Best of... VOLAŘÍK 2010 totiž naleznete nejlepší nová vína ročníku 2010 od Volaříka, včetně aktuálního Šampiona Valtických vinných trhů 2011 - Ryzlinku vlašského z Ořechové hory !!!

Další raritkou z Valihrachovy zahrádky je suchý Sauvignon šedý 2008. Tato odrůda je u nás vzácná a toto vzácné víno se jinak pije jen v nejvyhlášenějších restauracích - jako např. v La Degustation Boheme Bourgeoise. Vyzkoušejte a naučte se na něm poznávat odrůdu Sauvignon.


O šampiona je obrovský zájem, proto je potřeba objednat včas...

Navíc Vám ho nabízíme za bezkonkurenční cenu - nejen jako jednotlivou lahev, ale i ve výběru Best of... VOLAŘÍK 2010.
Tento vítězný Vlašák je právem zařazen do řady Terroir, kde jsou letos jen 4 vína - mimo Vlašáku i Ryzlink rýnský (také v Best of... kolekci), Rulanda bílá - doporučuji dokoupit !!! a klasický Veltlín zelený. V řadě Terroir jsou vína, která pochází z vybraných hroznů z nejlepších tratí. (Březí - Ořechová hora; Perná - Purmice a Věstoňsko, Dolní Dunajovice - Zimní vrch)

Na tomto Vlašáku se naučíte, jak má správný Vlašák chutnat. Je koncentrovaný, šťavnatý, v té šťavnatosti a kyselosti má tóny červeného grepu, ale co je nejdůležitější, ucítíte tam vlašské ořechy - takové ty mladé, rozlousknuté, ještě neoloupané. Toto je charakteristické jak pro odrůdu, tak pro trať Ořechová hora.

Všechna Volaříkova další nová vína ročníku 2010 a aktuálně dostupná vína ostatních ročníků naleznete na www.vino-klub.cz/volarik.

OCHUTNEJTE 3. NEJLEPŠÍ CHARDONNAY NA SVĚTĚ - OD VALIHRACHA

Konečně a jako jediní máme na skladě 3. nejlepší Chardonnay na světě - Chardonnay výběr z hroznů 2006 od Jožky Valihracha !!! Je to luxusní pití pro výjimečné (klidně i luxusní) okamžiky.

MIKROSVÍN KOLEKCE je se Železnou 2007 už vyprodaná, ale můžete ji vyzkoušet s jejím nástupcem - Vlašákem 2008 z této nejslavnější trati v kolekci Best of... MIKROSVÍN 2010 - II.

Žádné komentáře: