pondělí 3. června 2019

Letní pití

Sestavili jsme pro vás oblíbenou kolekci Letní pití, ve které najdete svěží bílá vína s vyšším obsahem kyselin a zároveň nižším obsahem alkoholu, tudíž nezatíží hlavu a jsou ideální k venkovnímu popíjení. Ať už se jedná o piknik či rodinnou sešlost na zahrádce. Navíc jsou všechna vína v kolekci vybrána tak, aby měla uzávěr na šroub. Tím pádem vám odpadá i starost s hledáním otvíráku - stačí vína vychladit a jít. ;-)  

Naši novou kolekci najdete ZDE

Co v naší nové kolekci najdete

Ideální aperitivem do horkých letních dnů bude italské Montelvini - Promosso Frizzante, které můžete použít i na míchání vinných drinků :-). Svěží Rivaner (u nás spíše známý jako Müller Thurgau) podávejte např. k pečenému chřestu se šunkou. Ochutnáte i Veltlínské zelené z čejkovického vinařství Weinberg, které jsme do našeho portfolia zařadili poměrně nedávno. Svěží Vlašák z Nového Vinařství se pyšní vyšší kyselinkou a nízkým obsahem cukru, a proto bude úplně ideálním vínem na osvěžení. Pátým vínem, které v kolekci najdete, je základní Rýňák z Mikrosvínu, na který nám dnes od našich přátel přišla tak pozitivní odezva, že jsem ho do kolekce jednoduše museli zařadit. Pokud jste zaznamenali (a ochutnali) vyhlášený Picpoul de Pinet od francouzské ženy-vinařky Félines Jourdan, určitě musíte vyzkoušet i její lehoučký Sauvignon, který se perfektně hodí k plodům moře. 

1 komentář:

romilly řekl(a)...

The summer drink in question is a refreshing oasis in a glass, embodying the essence of the sun-kissed season. Bursting with vibrant colors and a medley of flavors, this concoction is the epitome of thirst-quenching delight. A symphony of citrus notes dances on the taste buds, invigorating the senses with the perfect balance of sweetness and tanginess. The addition of fresh herbs and a hint of fizz elevates the experience, creating a symphony of refreshing sensations. Served over ice, this summer elixir is not just a drink; it's a rejuvenating escape, a sip of sunshine that encapsulates the carefree spirit of warm, leisurely days. Whether enjoyed by the poolside, at a backyard barbecue, or on a sandy beach, this summer drink is an irresistible companion to the blissful moments that define the season.
contract dispute
lawyer for motorcycle accident