sobota 17. června 2017

SLAVÍME 10. NAROZENINY, slevy a dárky všem

DÍKY! Jen díky vám (a vaší nekonečné přízni a žízni) dnes slavíme 10. narozeniny VÍNO-KLUBU!
K těm si/mu zas a znovu přejeme spoustu spokojených zákazníků, dobrých vín a veselých zážitků do dalších let. Vína k našemu narozeninovému přípitku si nyní můžete pořídit s 
10% NAROZENINOVOU EXTRA SLEVOU NA VŠE !!!


-> použijte slevový kód VK10HURA 

* Kód narozeninové extra slevy platí jen do pondělí 19. 6. 2017 do 23:59 hod.
** Extra sleva je to proto, že platí navíc ke všem našim standardním slevám. Takže, pokud si u nás nakoupíte nad 5000 Kč (po odečtení narozeninové slevy), můžete ušetřit až 14,5 %.
K tomu máte na objednávky od 2500 Kč (po odečtení narozeninové slevy) automaticky i dopravu zdarma.

Naše narozeniny slavíme tradičně podle hobbitího zvyku, kdy dárek dostane každý, kdo přijde gratulovat. Za vaše gratulace považujeme vaše objednávky, hezké slovo navíc potěší ;-)

EXTRA DÁREK NAVÍC => Když si k narozeninovému přípitku vyberete některou z našich nových, pečlivě a bez kompromisů sestavených, níže uvedených narozeninových kolekcí toho nejlepšího z nejlepších - BEST OF THE BEST 2017, získáte navíc náš originální, zbrusu nový a extra speciální dárek (signature gift), který si užijete v zimě i v létě. Víme to proto, že jsme si ho sami vymysleli ;-)

A z čeho můžete vybírat?

Kolekce, která by se rovnou mohla prodávat i pod názvem Reprezentace ČR, obsahuje aktuálně nejlepší domácí vína z nejoblíbenějších odrůd od nejlepších moravských vinařů.
V této kolekci najdete (konečně) NOVÝ Petanque Veltlín 2016 z Nového Vinařství, nejlepší Vlašák na světě ze Železné, úžasné Rulandské šedé od Mokruši, novou suchou a medailovou Pálavu od Krále Pálav z Pálavy (strejdy Šilinka), aktuálně nejlepší moravský Sauvignon od Krista a Nejlepší středoevropské bílé podle londýnského Decanteru - Rýňák z Lipova.

Po narozeninové slevě za 1599 Kč

Tato kolekce obsahuje nejoblíbenější zahraniční bílá vína, mezi kterými nechybí naše exkluzivní německé Rýňáčky z Mosely a z Pfalze, rakouský Veltlín z Wachau od Finka, který říká, že to je nejlepší ročník za posledních 5 let, známý novozélandský Sauvignon z vinařství Sileni, oblíbenou tradiční sicilskou odrůdu s vůní mučenky - Grillo s medailí Regionálního Šampiona soutěže Prague Wine Trophy a pěkně vyzrálé a v chuti typicky mazlavé jihofrancouzské Chardonnay.

Po narozeninové slevě za 1399 Kč

Na této kolekci si zaručeně pochutnáte. Mezi naše/vaše nejoblíbenější červená patří již několik let po sobě Aglianico Primitivo z italské Puglie. Následuje borůvkovo-ostružinový a hořkočokoládový Marselan z jihu Francie. Odtud, přesněji z Corbieres, také pochází naše vlastní, speciálně míchané červené Cuvée 636, které jsme dělali s Jirkou Hortem v edici KLUB-VÍNO. Jedním z nejlépe hodnocených vín (s průměrem 4,75 hvězdiček) je rezervní Malbec z vinařství Doňa Paula. V naší výběrové kolekci proto nemohl chybět. Čokokávičková jihoafrická Pinotage je v našem portfoliu unikátní stálicí, nyní už v ročníku 2015. Objevem letošního roku je americký Lynx - Petite Sirah & Zinfandel, hutné červené víno, jehož hvězda stále stoupá...   
 
Po narozeninové slevě za 1499 Kč

Úžasná kolekce našich nejlepších růžových na léto. Obsahuje vína od růžových velmistrů - od Horta (křupavě třešňovou Francescu z Frankovky s tóny vypraženého jihotyrolského špeku) a od Stávka (meruňkovo-jahodový Merlot se stříbrem z Jarovínu). Samozřejmě zde chybět ani skvělý, rybízovo-brusinkový Merlot od Mokruši, a už vůbec bychom se neobešli bez nejlepšího rosé na světě, malinového Saignera od Schneidera. Klasikou a zároveň gastronomickým francouzským růžovým reprezentantem je Le Rosé - Borie de Maurel vyrobené převážně ze Syrahu. Zvládne proto  snoubení s červeným masem (roastbeefem nebo panenkou). Nejčerstvější novinkou je letošní Šampion speciální soutěže růžových vín Jarovín - André z tvrdonického BMVinařství.   

Po narozeninové slevě za 1399 Kč

Žádné komentáře: