středa 21. prosince 2016

Nejpohodlnější PŘEDPLATNÉ VÍN - radost každý měsíc!

Vytvářením tematických kolekcí se zabýváme už 10 let, a proto vám konečně představujeme NAŠE PŘEDPLATNÉ VÍN.



Krabice 6 vybraných vín
jen za 1299 Kč měsíčně. 


  • 6 LAHVÍ 1 x MĚSÍČNĚ
    Krabice se 6 víny 1x měsíčně je podle nás nejefektivnější z hlediska spotřebních návyků i dopravních nákladů. Nechceme vám posílat vzduch, ale tekuté zážitky!
  • NA JAK DLOUHO CHCETE 
    Nenutíme vás do komplikovaného a nevypověditelného členství. Sami si na začátku zvolíte (počtem vybraných krabic) na kolik měsíců si předplatné kupujete. Ať už to bude na 1 měsíc (protože se vám zrovna líbí aktuální kolekce měsíce) nebo třeba na 7 měsíců, záleží na vás.
     
  • SAMI SI ZVOLÍTE BARVU VÍN
    Někdo pije bílé, někdo červené. Výběr barvy proto necháváme na vás. V nabídce máme kolekci čistě bílou, čistě červenou nebo mix. Když si je objednáte všechny, budete měsíčně dostávat 3 krabice. Záleží však na počtu jednotlivých druhů kolekcí, protože počet koupených krabic = počet měsíců předplatného.
     
  • SLEVA UŽ OD 4 MĚSÍCŮ
    Předplatné budete hradit předem na základě potvrzené objednávky, a to buď kartou nebo bankovním převodem. Když si předplatné objednáte minimálně na 4 měsíce, získáte na celou objednávku 5% SLEVU.
     
  • CO BUDE V KRABICI?
    Vytvářením tématických kolekcí se už zabýváme 10 let. I do krabic s předplatným tedy pečlivě vybíráme nejoblíbenější, nejzajímavější a nejsezónnější vína z Moravy, Čech a celého světa. Jsou to vína, která si bereme na práci domů nebo doporučujeme našim kamarádům, když si nechtějí sami vybírat. Hodnota vín v kolekci vždy přesahuje cenu, kterou za ni reálně platíte ;-)

    Na vínech z aktuální červené prosincové kolekce ušetříte 220 Kč!

     
  • VLOŽENÝ DEGUSTAČNÍ LIST
    Do každé krabice vložíme dopis s popisem vybraných vín pro daný měsíc, aby to degustování nebylo jen zábavné, ale také trochu edukativní ;)


Do předplacených kolekcí převážně vybíráme vína suchá, bílá a tichá. Perlivá, sladší či růžová vína zařazujeme jen jednokusově, pokud si to žádá sezona či získané ocenění... 
Objednávejte na www.vino-klub.cz

Žádné komentáře: