středa 27. dubna 2016

ČARODĚJNICE UŽ JSOU ZA DVEŘMI aneb co popíjet u ohně

STODVACÍTKA:

i když se letos, kvůli přestupnému únoru, budou Čarodějnice pálit až 121. den roku, stále Vám k ohni doporučujeme vína z kolekce "120" z oblíbeného chilského vinařství SANTA RITA. Proč?
  • Vína řady 120 jsou ovocná, elegantní a krásně vyvážená. My jim říkáme širokospektrální, tj. mají široké využití i publikum.
  • V kolekci je víc červených (4 ze 6), protože se u ohně budete potřebovat zahřát a protože se víc hodí ke špekáčkům.
  • Až na jednu jsou všechny lahve uzavřeny šroubovým uzávěrem, což je u ohně i velmi praktické. Nemusíte myslet na vývrtku, ani na to, že Vám stojící lahev potmě někdo nechtěně skopne.

Magická noc si vyžaduje i magickou kolekci s číslem 120.

OPRAVDOVÉ ELIXÍRY:

Víno je od pradávna používáno jako léčivý nápoj (např. na chudokrevnost nebo proti bolení hlavy). Vzhledem k tomu, že je považováno za jediný alkoholický nápoj s pozitivní energií, je vhodným médiem pro přenos zdraví prospěšných látek, které se do vína dostávají macerací bylin.
Vinařství Sanct Georgen svými produkty navazuje na středověký recept nalezený v rodinné bibli ze 16. století. Pro prevenci se doporučují pít v dávkách 2 dcl denně: 
  • V POLEDNENápoj zdraví - SAPIENTIA - zahání únavu, přináší na oči spánek, zostřuje sluch, čistí řeč a dává sílu. Zklidňuje žaludek.
  • VEČERNápoj lásky - ERASMUS - na osvěžení tělesných šťáv a bystrosti ducha, má pozitivní vliv na sexuální aktivitu. Určeno pro muže i ženy.
Čarodějnická noc si žádá speciální vína!

Každý z těchto nápojů je vyroben macerací minimálně devíti druhů léčivých bylin, které jsou do vína vmíchávány minimálně 3x denně po dobu 28 dní, od úplňku do úplňku. Byliny se ve víně louhují ve lněných sáčcích zatížených horskými krystaly. Po ukončení fáze míchání se do vína v přesně určených dnech přidává akátový med, který jako jediný druh medu nikdy neztuhne.


PŘI SETKÁNÍ U VĚTŠÍ FATRY:
Jsou obzvláště vhodná pro kvantitativní popíjení např. při rodinných sešlostech. Přestože jsou seřazena v degustačním pořadí, nemusíte to zas až tak moc řešit a jen tak si popíjet. 


 A POKUD VÁM BUDE JEŠTĚ VĚTŠÍ ZIMA:

Doporučujeme kolekci plných a hustých červených vín z francouzské oblasti v Údolí řeky Rhony. Na této kolekci se naučíte rozdíl mezi víny ze Severní a Jižní Rhony.



Žádné komentáře: