úterý 26. února 2013

DEGUSTACE VE VÍNO-KLUBU

Co si u nás v březnu a v dubnu můžete ochutnat:-)

12. března degustace Vinařství Kolby, které jsme jedním z posledních newsletterů uvedli do Víno-klubu (Budeme porovnávat vína nových a starých ročníků).

19. března Vinařství Hort - premiérová degustace růžových vín ročníku 2012
Vinařství Hort svá rosé oficiálně prezentuje až na první jarní den. Exkluzivně pro členy Víno-klubu však udělá výjimku a představí jim své růžovky už o dva dny dříve. Na ochutnávce bude samozřejmě probíhat předprodej těchto vín, takže letos si budete moci zakoupit přesně to, co budete chtít. Růžovky z Vinařství Hort se totiž vyprodávají rychleji než rychle a v uplynulých letech se stávalo, že na některé zájemce se brzy nedostávalo;-)

20. března Ryzlinkové degustační menu
Dva šťastné páry si mohou degustační menu za 990 Kč na osobu vyhrát! Stačí jen zakoupit kolekci Best of... GALANT a čekat na slosování, které proběhne 7.3.2013. Pokud budete chtít vyhrát, do poznámky k objednávce pište heslo: Galantní večeře. Menu si můžete nastudovat, a své chuťové buňky tak navnadit v tomto příspěvku

25. dubna Škola sabráže aneb PERLIČKY NA DNĚ (sekání sektů šavlí a jinými předměty) se sekty Proqin, které vyrábí sám Mistr ČR v sabráži Kamil Prokeš (školné 799 Kč).

Sabráž (neboli po našemu šavláž;-)) je technika otevírání sektu šavlí. Oblíbenou kratochvíli, kterou už Napoleonovi důstojníci ohromovali mladou bohatou vdovu Madame Cliquot, si vyzkoušíte hned na dvou lahvích. Při minimálním počtu 20 účastníků Vás tak čeká dopíjená 40 lahví sektu - sekt je totiž sektem jen, dokud šumí;-) A perlička na závěr: jako welcome drink pro vás bude připraveno tiché víno (čili bez perličky;-).

Pokud není uvedeno jinak, vstupné na ochutnávky je 400 Kč, pro účastníky sleva 200 Kč na objednávku během večera a následujícího dne. Rezervace je nutná na e-mailu ochutnavky@vino-klub.cz.

Žádné komentáře: