úterý 20. listopadu 2012


Soutěž o domácí vinotéku Hyundai v hodnotě 4 299 Kč

Bojíte se chodit pro víno do tmavého sklepa? Vyhrajte si designovou domácí vinotéku do obýváku!

Také se Vám to už stalo? Po práci byste si doma dali sklenku vína, ale svůj Vlašák jste si ráno zapomněli nechat vychladit a pro červené do tmavého sklepa, někam mezi předloňský kompot od tchýně, brambory, mrkev, myši a bůhví co ještě, se vám samozřejmě nechce. Je prostě na čase vyhrát si u nás perfektní domácí vinotéku, kterou si můžete postavit hned vedle vaší luxusní HiFi věže, mikro věže, televize, DVD a Blu-ray přehrávače, a dokonce si ji domů nebo do kanceláře můžete pořídit také, pokud nic z výše popsaného elektrozboží nevlastníte.

Vedle gauče i do kanceláře
Vinotéka Hyundai VIN18DZ je totiž krásně designová. Černé provedení s průhlednými dvířky a vnitřním osvětlením elegantně doplní Váš vystajlovaný obývák (a tomu nevystajlovanému dá ten pravý stajl ;-)). Gauč se vám od ní třást nebude, vibrace nevytváří. Tato domácí vinotéka je velice tichá, protože nemá žádný hlučný ventilátor, to znamená, že vás nebude rušit, až na zmíněném gauči usnete zmoženi únavou a skvěle vychlazeným vínem.
Z domácí vinotéky také lehce vyrobíte vinotéku kancelářskou, a to jednoduše tak, že si ji namísto do obývacího pokoje postavíte do kanceláře! Uvidíte, jak se tam bude perfektně vyjímat. Jen si to představte, své obchodní partnery příště namísto espressa ohromíte dokonale naservírovaným vínem. (Aby byl výsledný dojem perfektní, dejte si záležet na výběru vína, kterým chcete své partnery ohromit. O zásadách vytváření dobrého vinného dojmu se dočtete zde).

Hlavně v teple pro víno neplatí
Kromě designu je hlavní předností této domácí vinotéky duální zóna chlazení. Svá vína si tak můžete vychladit na dvě různé teploty – pro růžová a šumivá vína si nastavíte 8 – 10 stupňů Celsia, Vašim červeným dopřejete 16 – 18 stupňů. Dávno totiž neplatí, že červeným vínům stačí pokojová teplota. Tohle pravidlo bylo v kurzu v době, kdy v lidských příbytcích bylo ještě opravdu chladno (Kdo by dnes chtěl mít doma 16 stupňů?). Jakmile si nalijete víno do sklenky, jeho teplota začne okamžitě růst, čímž se začne uvolňovat i aroma vína. Pokud je to pro Vás novinka, zkuste začít s více vychlazeným vínem, a nechte ho ve sklenici rozvonět. Je to určitě příjemnější. Navíc pokud máte své vinné trofeje jen tak vystavené na poličce v obýváku, pokojová teplota a suchý vzduch způsobuje jejich rychlejší stárnutí.

Vínomile, pospíchej pomalu!
Praktické uspořádání drátěných polic uvnitř vinotéky umožňuje, že se uvnitř leží pohodlně až 18 lahvím. Vínům se v domácí vinotéce skutečně daří lépe než ve sklepě, kde na ně číhají nástrahy v podobě plísní a jiných roztomilostí, které Vám mohou provést v archivu pěknou čistku. Nicméně, abychom byli féroví a objektivní v hodnocení, musíme vás upozornit na to, že vadou na funkční kráse domácí vinotéky Hyundai VIN18DZ je to, že neumí vína zchladit rychle. Pokročilý vinný archivář ale ví, že teplotní šok je (vedle plísní, které už jsme probrali, krádeže nebo mechanického poškození lahve) to nejhorší, co víno může postihnout. Doby, kdy jsme víno na 20 minut strkali do mrazáku, aby se trochu vychladilo, jsou naštěstí ty tam. Dnes je nám všem jasné, že pospíchat na víno se nevyplácí.
A jak si můžete vinotéku Hyundai VIN18DZ vyhrát? 

Do slosování zařadíme všechny naše zákazníky, jejichž objednávka ve dnech 20. 11. – 5. 12. 2012 přesáhne částku 2 000 Kč. Takže šance je veliká! Pokud nechcete čekat na to, až bude Štěstěna, Fortuna, Alláh či Elvis Presley (nebo k jaké nadpozemské instanci se aktuálně upínáte) zrovna v dobrém rozmaru, objednejte si svou vinotéku Hyundai v internetovém obchodě eProton

Pro vás, zákazníky Víno-klubu, jsme vyjednali exkluzivní podmínky pro nákup všech vinoték Hyundai v tomto internetovém obchodě. Pokud v 5. kroku objednávky vyplníte speciální slevové heslo: „VINOKLUBDZ“, nebude Vám účtováno dopravné.

Žádné komentáře: