středa 11. července 2012

JEN TÝDEN: 6 plus 6 lahví ZDARMA - ušetříte 1584 Kč



Vážení přátelé ve víně,

přesně po roce Vám přinášíme neodolatelnou nabídku, díky které si budete moci naplnit chladničky a zajistit pitný režim na letní provoz Vašich chat, chalup a domácností. 

Není to ledajaký výběr vín. Tato vinná sestava má na kontě víc medailí, než si plánují získat naši sportovci na blížících se olympijských hrách v Londýně.  

Jedná se o vína z rodinného vinařství Proqin z Velkých Němčic. Ti se proslavili zejména výrobou pravých sektů originální šampaňskou metodou, kterou se učili od českého guru - Jana Petráka, který se ji naučil přímo v Champagne. Sekty se jim daří nejen vyrábět, ale i rozbíjet (mladší z bratrů Prokešů je Mistr ČR v sekání sektů šavlí a drží 4 české rekordy). Několik korků máme zapíchnutých i u nás v lustrech :-)

Prokešovi vyrábí ale i skvělá tichá vína z hroznů zrajících v okolí Němčic, a to dokonce i na farní vinici. 

KRABICE - ZA PENÍZE - SESTAVA:


MATTHIAS
- skvělý sekt z Rulandy bílé a Chardonnay. Velmi elelgantní plná chuť a nádherný zážitek. Aktuálně se pyšní stříbrnou medailí ze San Francisca a je držitelem Regionální trofeje za nejlepší český sekt v soutěži Prague Wine Trophy, kde se s počtem bodů (90 b) vyrovnal nejlepšímu šampaňskému.

ALBA
- je letošní novinka. Alba znamená čistá. Je to pravý sekt vyrobený z voňavého Muškátu, který Vás osvěží, ale po kterém se Vám nezamotá hlava, protože má jen 5 % alkoholu.

SAUVIGNON 2011
- šampion Národní soutěže vín - nejlepší víno velkopavlovické podoblasti, s krásnými svěžími zelenými tóny utržené větvičky černého rybízu někdy v rozpuku, okolo 4. dubna :-)

PINOT GRIS 2011
- neboli Rulanda šedá je novinkou ročníku 2011 a už má na kontě zlatou medaili ze soutěže Festwine.

RYZLINK VLAŠSKÝ 2011
- je učebnicovým vlašákem s vůní vlašských ořechů a meruněk a dlouhou minerální dochutí, kterou čerpá na vinici ve vyhlášené trati Punty. (Ráda bych ho srovnala s víny severoitalského vinařství Erste+Neue, jejichž vína pochází z vinice Puntay - skvělé Chardonnay a Sauvignon :-). 

PÁLAVA 2011
- jak se říká, to nejlepší na konec... Toto víno je velmi koncentrované v nose i v puse. Ve vůni ucítíte exotické ovoce a růži, chuť je kulatá a medově ovocná, ale ne sladká! 

Ke krabici - za peníze Vám přidáme KRABICI - ZADARMO, která obsahuje:

suchý - SAUVIGNON 2010 pozdní sběr
mešní - NEUBURSKÉ 2010 pozdní sběr
jahůdkové - ZWEIGELTREBE ROSÉ 2011 pozdní sběr
sametový - DORNFELDER 2010 pozdní sběr
mešní - CABERNET MORAVIA 2010 pozdní sběr

a k tomu navíc chutný, zdraví a kráse prospěšný 100% panenský, za studena lisovaný, OLEJ ZE ZRNÍČEK RÉVY VINNÉ (jako panenský by sice měl být nevinný, ale tento je 100% vinný :-).

Obsahuje velké množství antioxidantů, které působí proti civilizačním chorobám. Některé studie prokázaly, že extrakt z hroznových jader může mít významné účinky při ochraně proti nádorovým onemocněním. Kromě antioxidantů obsahuje vitamín E, flavonoidy, vitamín C a Beta-karoten. Působí při snižování hladiny cholesterolu, a to zejména toho škodlivého. Sloučeniny obsažené ve vinném oleji mohou vést ke zlepšení zraku, pružnosti kloubů a krevního oběhu. Je také důležitý také při snižování symptomů spojených s alergiemi a astmatem, protože potlačuje tvorbu histaminu.

Koupí této kolekce tedy uděláte něco pro své zdraví :-) Díky výhodné ceně, budete spokojeni ale i na duši...

K výše uvedené KRABICI - ZA PENÍZE za zvýhodněnou cenu 1799 Kč, získáte KRABICI - ZADARMO v hodnotě 1584 Kč, ušetříte tedy celkem 1619 Kč.

- Krabici - zadarmo Vám do objednávky přidáme sami a pošleme Vám nové potvrzení objednávky.
- Akce platí JEN TÝDEN - tedy do 18.7. nebo do vyprodání a vyrozdání zásob.


A se zdravím souvisí i fakt, že Vám do objednávek přidáváme i náš ozdravný DETOXIKAČNÍ VÍNO-KLUB-ČAJ.

Detoxikační čaj vám pomůže očistit krev od zplodin metabolismu a podpoří přirozenou látkovou výměnu. Přispívá k detoxikaci jater a k obnově jaterního parenchymu, snižuje hladinu cholesterolu, podporuje tvorbu slinivkových enzymů, zlepšuje metabolismus tuku a cholesterolu, působí příznivě na tvorbu a vyměšování žluči. Kromě toho podporuje srdeční činnost a trávení.

Zdravý duch se musí utužovat/sužovat i sportem. Podívejte se na to, jak jsme udržovali rovnováhu mezi objemem vody a vína v těle na našem cyklovýletě okolo Pálavy - viz FOTOALBUM.


My jsme také zvědaví na Vaše prázdninové zážitky, se kterými si můžete i zasoutěžit. Hrajemeceloprázdninovou soutěž s vinařstvím Zlomek & Vávra. Posílejte nám své fotky z cest, kde zachytíte lahev, sebe a něco navíc... Soutěžní ALBUM s fotkami, kterým můžete dávat své hlasovací palce, se nám už pěkně plní :-) Vaše fotky nám zasílejte na známou emailovou adresu:[email protected].  


Na zdraví a na krásu Vám připíjí,

Žádné komentáře: