středa 30. května 2012


VOLAŘÍKOVY VLAŠÁKY A/NEBO RŮŽÁKY

Co se Vám vybaví, když se řekne Volařík?
Nejčastěji asi to budou tato spojení: Vinař roku 2011 a Mikulovské vlašáky. 


Dnes Vám nabízíme možnost prozkoušet to druhé a navíc výhodněji. Společně s vinařem Filipem Mlýnkem jsme Vám sestavili kolekci šesti nových vlašáků ročníku 2011 ze čtyř slavných viničních tratí nazvanou VOLAŘÍKOVY VLAŠÁKY. Jsou zde 4 suchá a 2 polosuchá vína. Polosuchý Ryzlink vlašský - pozdní sběr - Zimní vrch byl aktuálně zvolen Nejlepším vlašákem ze všech přihlášených na Valtických vinných trzích 2012. Vysoké ohodnocení se mu dostává i od Vás - 4,5 hvězdičky. Čtyři ze šesti vlašáků z této kolekce mají (ještě teplou) zlatou medaili z mezinárodní soutěže Festwine 2012.

V této kolekci můžete VOLAŘÍKOVY VLAŠÁKY získat nejvýhodněji - jednu lahev dostanete prakticky zdarma. Místo původních 1111 Kč je můžete koupit jen za 936 Kč (ušetříte 175 Kč) - ale jen týden do 5.6.2012.

Aby toho nebylo málo, vyšperkovali jsme Vám i nabídku Volaříkových růžových vín: VOLAŘÍKOVY RŮŽÁKY, které se vyznačují odkazem na místo svého původu, na danou slavnou (nebo slanou :-) viniční trať. Do kolekce růžových přibyla nová Frankovka klaret z Liščího vrchu, která v nabídce vystřídala Šampiona soutěže růžových vín - Cabernet Moraviu rosé. Této už máme rezervováno jen pár krabic, takže pokud váháte, pospěšte si s jejím individuálním objednáním. Je ho málo i proto, že teď získal diplom na mezinárodní soutěži vín Decanter World Wine Awards 2012 v Londýně.

VOLAŘÍKOVY RŮŽÁKY také můžete v kolekci koupit o jednu lahev výhodněji, jen za 823 Kč místo za původních 982 Kč, a opět jen týden, do 5.6.2012 (ušetříte 159 Kč).

Mošty pro děti v kolekci KRABICE PRO DĚTI Vám doporučujeme coby chutný a zdravý dárek na DEN DĚTÍ (pátek 1. 6.)



Žádné komentáře: