čtvrtek 24. května 2012

NOVÁ KOLEKCE: na Den dětí (pro děti) a na Grilování (pro rodiče)

Blíží se Den dětí (1. 6. ) a díky počasí se také naplno rozjíží grilovací sezóna, proto jsem Vám dnes připravila dvě tématické kolekce, díky kterým si obě příležitosti náležitě vychutnáte.

Jsme rádi, že se stále více vinařů pouští na trnitou cestu propagace zdravého pití. Jejich mošty jsou vyráběny z kvalitních surovin - hroznů, které vyrostly na Jižní Moravě, a díky jejich šetrnému zpracování jsou bohatým zdrojem vitamínů a antioxidantů. Mošty skvěle nahradí umělé slazené limonády.
V kolekci najdete 100% jablečný mošt, směsici hroznu a bezinky - mošt, Veltlínské zelené mošt dokonce v BIO kvalitě a Cabernet Moravia mošt, též v BIO kvalitě, toť vše od Révy Rakvice. Dále zde najdete dva úžasné mošty od Horta: Veltlínské zelené a Pinot Noir.


VÍNO KE GRILU za 1099 Kč
Do této kolekce jsme Vám poskládali vína, která si vychutnáte při grilování.
Svou zahradní party nejlépe zahájíte nízkoalkoholickými bublinkami Allento, které jsou slavnostní, ale nestoupnou na sluníčku do hlavy. Marinované kuřecí maso nejlépe doplní ovocně minerálnírůžová Frankovka od Vinaře roku Volaříka. Ke grilované zelenině Vám doporučujeme svěže kořenitý Veltlín - VOC Znojmo z vinařství Lahofer. Jemné telecí maso se bude skvěle snoubit s jemným červeným francouzským vínem z Corbiéres - Vieux Moulin. K vrcholu večera - argentinským steakům - doporučujeme jednoznačně argentinský Malbec z Vám již dobře známého vinařství ReNacer. K půlnočnímu dojídání grilovaných uzenin se nejlépe hodí lehce uzený (kouřový) Zinfandel, což je vlastně americké národní grilovací víno.
V textu kolekce jsem Vám vlastně popsala takový ideální grilovací den a doufejme, že i to počasíčko nám k tomu bude přát :)
LETEM SVĚTEM:
1/ KRAVÁK - Sauvignony z nejlepší sauvignonové trati u nás. A originální Kravák tričko u nás na Baru: Benediktská 3, Praha 1. ;-)

Žádné komentáře: