úterý 27. března 2012

Velikonoční vinné menu za 999 Kč

Vážení přátelé vína a jara,


dnes jsme Vám sestavili speciální vinný pitný režim na Velikonoční svátky. Kdyby Vám to na zazásobení nestačilo, využijte naši akční nabídku 3 + 3 lahve Veltlínu zdarma. Dále jsme pro Vás získali 3 x 2 VIP vstupny na premiéru filmu Vrásky z lásky, kde můžete mimo jiných radostí ochutnat i vína našeho nováčka. Naštěstí jsme opět oživili oblíbenou kolekci Českých Ryzlinků a připomínáme, že zaváděcí ceny na růžovky platí jen do zítra - 28.3. včetně.
Stejně jako na jiné svátky v roce, jsme Vám i tentokrát sestavili velikonoční vinné menu. Konzumaci zahajujeme na Zelený čtvrtek a končíme na Velikonoční pondělí. A co v této kolekci najdete?
Na Zelený čtvrtek je důležitá očista. K zeleným jídlům Vám doporučujeme svěží zelené Veltlíny. V kolekci najdete hned dva. První Veltlínem je Veltlín č. 1 od rakouského Vinaře roku Hirsche. A protože každý svůj Veltlín No.1 zdobí originální etiketou od originálního umělce, můžete se tentokrát těšit na karikaturu od Michaela Pammesbergera. Obrázek reflektuje ocenění Vinař roku - "Winzer des Jahres" a je na ní vyobrazen jelen (pozn. Hirsch = jelen v překl.) na zeleném vinném obláčku s vítěznou šerpou s nápisem: "Hirsch des Jahres". Kromě toho, že se považuje za Jelena roku, tak je to i první Jelenovo víno roku. Věřím, že se u této lahve budete dobře bavit, protože právě proto ji Johannes dělá :-)
Dalším Veltlínem je pokračovatel slavného mangového šampiona VZ od Arte Vini. Hrozny zrály na vinicích Načeratického kopce na Znojemsku, odkud pochází ty nejvyhlášenější moravské veltlíny.
Na Velký pátek odletí zvony do Říma, proto nedoporučujeme žádné cinkání skleničkami. Dejte si pietně temné Svatovavřinecké od Krista. Je to víno plné zralého ovoce - černých třešní, borůvek a jahod, s nasládlým vanilkovým koncem. Bude se Vám lépe držet půst a snadněji ukrotíte chutě na sladké.
Na Bílou sobotu se barví kraslice, a proto jsme Vám vybrali bílé víno, které bylo stejně jako kraslice krášleno na svých vlastních kvasnicích. Je jím Rulandské bílé 2010 pozdní sběr od Špalků a pochází jak jinak než z Kraví hory. Je nádherně plné s chutí opečeného máslového toastu s jahodovým džemem.
Na Květnou neděli se ozdobte květinkovým vínem. Květinky nenaleznete jen v ústech, ale i na etiketě :-) Představujeme Vám nový Sauvignon 2011 pozdní sběr z Révy Rakvice. Tento byl v sobotu 24.3.2012 vyhlášen Šampionem Jarní vinařské stezky Hotelu Pavlov a určitě toho má ještě spoustu před sebou. Více fotografií z akce naleznete na http://www.facebook.com/vinoklub.
Na Velikonoční pondělí jsem Vám vybrala Cuvée Love 69. Může být inspirativní tečkou za barevným dnem nebo odpuštěním za úkony spojené s pomlázkou, může být použito místo kraslice nebo to může být vhodný a chutný nápoj na kuráž ženám čekajícím na zástupy koledníků, mrskačů či šibačů... Každopádně je to pití jara a lásky :-)

Barevnou kolekci VELIKONOCE V KRABICI Vám nabízíme za skvělou cenu 999 Kč, při objednání do pátku 30.3.2012 do 12 hod. Běžná cena vín by byla 1176 Kč.
Velikonoce Vám dodáme včas - tedy do čtvrtka 5.4. - jen při objednání do pondělí 2.4.2012 do 8:30 hod, a to pouze do vyprodání zásob.

Plánujete-li důkladnější jarní očistu, tak Vám dvě lahve svěžích Veltlínů nebudou stačit :-) Doporučuji využít naši speciální akci na Veltlínské zelené z vinařství Arte Vini - VZ - 3 + 3 lahve zdarma - tedy za 705 Kč.


Krásnou předvelikonoční přípravu

Žádné komentáře: