pondělí 19. března 2012

Josefům nejlepšího Josefa aneb Best of... dvojnásobný Vinař roku jen za 1290 Kč


Vážení přátelé a zejména milí Josefové,

přesně před rokem, hlavně díky Vám, získal Jožka Valihrach titul Vinařství roku 2011 - Vindemia Publica, což je cena veřejnosti a tedy hlas lidu, hlas konzumentů. Neřeší se zde nic jiného, než to, jestli nám/vám víno chutná. Letos je Jožka Valihrach na tuto cenu opět nominován, a proto jsme Vám sestavili speciální výběrovou kolekci vín, abyste se mohli kvalifikovaně rozhodnout o tom, zda mu i letos pošlete svůj hlas. Uvedení této kolekce nám navíc krásně ladí s dnešním Jožkovým svátkem, tak si ji vychutnejte a na dálku Jožkovi staršímu i mladšímu připijte :-)

Kolekci Best of... VALIHRACH (Vinař roku 2009 a 2010) koupíte jen za 1290 Kč, místo za 1390 Kč.
Naleznete zde opět LENU !!! Lena je úplně nová odrůda, kterou má v lahvi jenom Jožka. Je krásně nevtíravě voňavá, ale i kořenitá, protože vznikla křížením Lipoviny a Irsaie Oliveru. Víno je lehké, s harmonickým poměrem kyselin a cukrů a ve vůni připomíná Irsai. Jak jsem psala dříve, je to víno pro všechny Lenky, Alenky i milenky :-)
V kolekci je dále Chardonnay, což je Valihrachova vlajková odrůda, za kterou získal v roce 2009 stříbrnou medaili (Char 2004 výběr z hroznů - panenské), v roce 2011 získal ocenění za 3. nejlepší Chardonnay na světě (Char 2006 výběr z hroznů), k tomu zlatou a bronzovou medaili (Char 2007 výběr z hroznů) a dle aktuálních zpráv (hodnotilo se do 10.3.2012) v ročníku 2012 soutěže Chardonnay du Monde zabodovalo jeho Chardonnay 2008 výběr z hroznů, které získalo zlatou medaili.
Ve výběru toho nejlepšího nesmí chybět Sauvignon, který je teď čerstvou novinkou. Zároveň se můžete začít těšit i na Sauvignon šedý - specialitku, kterou pro nás Jožka připravuje.
Božím vínem je cuvée Zweigeltrebe a Rulandy modré 2003, které v roce 2007 zabodovalo na mezinárodní soutěži VinoForum. Jožka si s ním včera připíjel k svátku a moc ho překvapilo, jak se hezky uleželo :-)
V Jožkových kolekcích nikdy nechybí Merlot nebo Portugal. Nyní Vám vybral svůj Portugal 2004 pozdní sběr, pěkné suché ovocné červené. Ze svého archivu také nominoval Svatovavřinecké 1996, což je rarita, která je však v dobré kondici a vzhledem k ceně si ji můžete užívat klidně každý druhý den :-)
V této kolekci jsou vína ještě výhodnější, protože Vám ušetří celou 100 korunu.
JOŽKŮM A JOSÍFKŮM K SVÁTKU - GRATULACE A DÁREK!
Do každé objednávky - kde bude objednavatel Josef, učiněné DNES 19.3. a ZÍTRA 20.3., přihodíme zdarma francouzskou paštiku. Do vzkazu zákazníka pište heslo: JOSEF.

ČAJOVÉ OKÉNKO:
Vzhledem k víkendovým teplotám, které jsme zažili a na které ještě příští víkend dojde, doporučujeme luxusní čaj značky Harney&Sons - Květ třešně, což je směs vybraných zelených čajů ochucených zralými třešněmi. Bude to také na oslavu toho, že Radkovi na zahradě úspěšně vykvetla sakura :-)
Na zdraví všem Josefům a všem nemocným!

Žádné komentáře: