čtvrtek 2. února 2012

Vyhrajte s námi zájezd do Libanonu v hodnotě 20.000 Kč

LIBANON SE VÁM BUDE LÍBIT
termín zájezdu: 18. - 23. dubna 2012

Zapomeňte na všechno, co jste si možná dosud mysleli o Libanonu. Budete překvapeni, jak krásná, bezpečná a tolerantní země to je. Restaurace se skvělou kuchyní a excelentním vínem, množství trendy barů a špičkových klubů.


K tomu připočítejte množství dech beroucích turistických a přírodních památek, úchvatné Středozemní moře a zábavné plážové kluby s podmanivou smyslnou krásou dívek i mužů, proslulou libanonskou pohostinnost, a to vše za velmi rozumné ceny, nabízí se otázka – proč jste to ještě neobjevili?

PROGRAM ZÁJEZDU:

Středa 18.4.Odlet ve 18:25 s Turkish Airlines (přes Istanbul), transfer hotelu v centru města se snídaní
Čtvrtek 19.4.
Prohlídka starobylého Byblosu, návštěva jeskyní Jeitta, degustace vín a prohlídka historických sklepů vinařství Chateau Musar
Pátek 20.4.
Prohlídka Bejrútu, ochutnávka autentické domácí libanonské kuchyně a vín v kulinářském studiu Tawlet, fakultativní výlet do plážového klubu Edde Sands*. Noční život Bejrútu.
Sobota 21.4.Výlet do antického Baalbacku s mnoha historickými památkami, vinařství v údolí Bekka - Cave Kouroum, Domaine de Tourelles a Domaine de Baal. Nocleh v Zahlé

Neděle 22.4.
Prohlídka chrámu Anjar. Návštěva vinařství Chateau Ksara, Chateau Kefraya a Massaya s obědem
Pondělí 23.4.
Odlet do Prahy s Turkish Airlines (přes Istanbul) v 3:15 (přílet 10:45)
P.S. Změna letecké společnosti vyhrazena.



CENA ZÁJEZDU:Pobyt ve 4* hotelu 35 Rooms stojí 19,900 Kč
Pobyt v 5* hotelu Radisson Blu stojí 21,900 Kč

*Fakultativní výlet do Edde Sands stojí 60$.
Cena obsahuje všechny povinné letištní a pobytové taxy.Vstupy a konzumace (které nejsou uvedeny v programu) nejsou zahrnuty.
POZOR! Vízum se nevyžaduje, v pase ale nesmí být razítko Izraele.

JAK ZÁJEZD VYHRÁT:
Kupte si alespoň jednu vybranou kolekci vín: BEST OF... LIBANON za 2290 Kč (se slevou 400 Kč/krabice). Tím se dostanete do slosování. V osudí budete tolikrát, kolik krabic si zakoupíte. Losovat budeme 7.3.2012 ve 12 hod.

Žádné komentáře: