pondělí 30. ledna 2012

Best of... Špalek za 999 Kč & Nový Muškát od Lahofera

Vážení přátelé ve víně,

i tentokrát Vám nabízíme spoustu vinných lákadel :-)
Ve čtvrtek jsme cestovali po Znojemsku a mimo jiné navštívili i pískovcový sklep u Špalků v Novém Šaldorfu. Potešily nás zejména "sudovky" - v tomto případě vína, která zrají ve větších nebo menších sudech na kvasnicích, kde se krášlí a čekají, až nás budou moci potěšit a rozveselit. Úžasná byla Rulanda bílá, šedá a meruňkový Rýňák.
Foto 1: V tomto velkém sudu se na kvasnicích krášlí Rulanda bílá 2011.
Rozhodli jsme se tedy udělat aktuální BEST OF... ŠPALEK, kde najdete poslední lahve voňavéhoVOC Sauvignonu a tělnaté Rulandy šedé, které jsme si pro Vás rezervovali!

Novinkou výběru je úžasná Rulanda bílá, která také zrála na kvasnicích a v sudu a chutná jako máslový toast. Chutnala stejně jako Rulanda z Karpatské perly, která pak vyhrála Test MF Dnes. Několik vinařů na Znojemsku si nám stěžovalo, že se Rulandy bílé neprodávají. Tak to fakt nechápu...
Z červených ve Špalkovic výběru nesmí chybět sametový Zweigl a husté červené cuvée z nejlepší polohy na Kraví hoře vyrobené ze Zweiglu, Svatovavřineckého a Cabernetu Sauvignonu - Gryllus 2008. Původní překlad Gryllus je cvrček, ale je to víno, které se hodí i ke grilování :-)
BONUSEM této kolekce je mladé SVATOVÁCLAVSKÉ, které si Špalkovi vypiplali pomocí dvou světových metod (extrakce šlapáním a karbonická macerace), o kterých jsme detailně psali ZDE. Je to ideální víno na pití od oběda do večera, a klidně už od snídaně, když budete mít možnost :-)
Detailně o vínech výběru píšeme v textu krabice.

BEST OF... ŠPALEK koupíte za 999 Kč (místo za 1179 Kč), takže ušetříte 180 Kč, což je více než 1 lahev zdarma.
Tato nabídka platí jen do vyprodání zásob.

LETEM & SVĚTEM:
1/ Konečněěěě máme MUŠKÁT z LAHOFERU 2011 za 159 Kč!
Jeden ročník (2010) vypadl, protože ho bylo tak málo, že šel jenom do Mladého Lahofera, kterého jsme vyprodali teď.

Na tuto chvíli jsme čekali dva roky! Tentokrát není tak sladký, ale jen polosladký a k muškátovým mu přibyly elegantní levandulové tóny. Je to takové cucací víno. Doporučuju místo zákusku!
2/ Vinný zápisník značky Paperblanks k ARCHIVOVACÍ KRABICI Reistenu získáte zdarma už jen při nákupu do zítra (31.1.) včetně.
3/ Na VÍNO & LYŽE - máme 4 volná místa na únorový termín a 4 volná na březnový termín. Kdo dřív přijde a pošle zálohu, ten dřív lyžuje :-) Více o lyžích zde.
4/ FOTO-DNE, jak čekají hrozny na mráz, uvidíte na našem www.facebook.com/vinoklub.
Buďte zdraví a veselí!

Žádné komentáře: