neděle 4. prosince 2011

Pěkně silné jihoafrické červené 3 + 3 lahve zdarma (omezené množství)

Vážení přátelé ve víně,

dnes pro Vás máme 2 skvělé nabídky na vánoční vinné předzásobení:

AUDACIA Rouge Noble 2003 - 3 + 3 ZDARMA - limitovaná edice za 807 Kč


V první nabídce můžete získat 3 lahve za peníze + 3 lahve zdarma. Jedná se o silné červené víno z Jihoafrické republiky, z oblasti Stellenbosh. Z této oblasti pochází nejlepší jihoafrické Shirazy. Víno Rouge Noble je vyrobeno ze 3 odrůd: Shiraz, Cabernet Sauvignon a Merlot, dalo by se s nadsázkou říct, že je to takový Superjihoafričan, protože je použita místní a dvě bordeaux odrůdy. Shiraz ale není tak úplně místní, je to klon francouzského Syrahu...

Audacia je v JAR proslavená jako prestižní výrobce červených vín (pěstuje jenom červená) a říká se jí "The Red Wine Boutique Winery". Má skvělé přírodní podmínky, z jedné strany hory, z druhé řeku a ze třetí ocenán, které jsou pro révu ideální. Hory = ochrana před klimatickými výkyvy, svahy. Řeka = vláha, mikroklima, přirozená hranice. Oceán = přírodní klimatizace, hrozny nepřezrají.
Více informací o Audacii naleznete v textu ke kolekci.
AUDACIA Noble Rouge 2003 je krásné tmavěčervené víno, které voní po červeném ovoci a má plnou chuť s krásně zakulacenými tříslovinamu a dlouhou sametovou dochutí. Tato kolekce je potřebnou dávkou plného červeného vína na dlouhé zimní večery jen za 807 Kč.

MUŠKÁT MORAVSKÝ - 5 + 1 ZDARMA - limitovaná edice za 545 Kč
Pokud nejste fanda červených, můžete si užít krásně svěží Muškátek. Je suchý a kořenitý. Je příjemně aromatický a není nudný. Musím se Vám k něčemu přiznat. V pátek mi ho tajně nalila kamarádka a já jsem nepoznala, že je náš :-) Tak moc mě překvapil. Hlavně díky němu jsem napsala tak výživný text k nové kolekci nadupaných italských vín GAMBERO ROSSO - Rosso, ke které můžete do 9.12. získat ZDARMA kávovar Bialetti.

A protože nám trochu Muškátku na skladě zbylo, nabízím ho k dopití v této pěkné akci za 545 Kč.

A když jsme u těch limitovaných nabídek, vězte, že byste si měli pospíšit s objednáním kolekce sestavené k tradičnímu vánočnímu menu: Vánoce v krabici 2011 za 1599 kč nebo v luxusnější verzi Vánoce v krabici 2011 - De Luxe za 3599 Kč.

Krásnou a klidnou druhou adventní neděli Vám přeje

Žádné komentáře: