středa 29. června 2011

Nabitý vinný víkend v Reistenu, Novém Vinařství a u Špalků 2. - 4. září 2011

PROGRAM ZÁJEZDU:


Pátek
- příjezd do Pavlova, prohlídka vinařství a sklepa REISTEN, večeře formou slowfood s vybranými víny LGL (Reisten, Nové Vinařství, Špalkovi)

Sobota
- snídaně v Hotelu Pavlov, přesun autobusem do Drnholce, prohlídka vinic Nového Vinařství, oběd v Hotelu Drnholec, prohlídka a degustace v Novém Vinařství. Přesun autobusem do Nového Šaldorfu, prohlídka vinic a pískovcových sklepů, večer posezení a degustace u Špalků, občerstvení a hudební vložka atd. Přesun na nocleh do Hotelu Pavlov

Neděle
- snídaně v Hotelu Pavlov, dobrovolná procházka po Pavlově s výkladem o vinicích (vinařská naučná stezka), dobrovolný výšlap na Pálavu atd. Odjezd.

DOPRAVA:
Doprava mezi Pavlovem a ostatními místy degustací zajištěna autobusem. Doprava do výchozího bodu - Pavlov - není zajištěna a není zahrnuta v ceně.

CENA:
V ceně víkendu je - 2x ubytování v Hotelu Pavlov se snídaní, 3x degustace ve vinařstvích (Reisten, Nové Vinařství, Špalkovi), páteční večeře v Pavlově, sobotní oběd v Drnholci, sobotní večeře v Šaldorfu, láhev cuveé LGL pro každého účastníka, autobusová doprava mezi degustacemi a zpět.

PŘIHLÁŠKY NA ZÁJEZD - 3990 Kč/ OSOBA
Na tento zážitky a vínem nabitý zájezd se můžete i závaně přihlásit. V případě, že Vás následně vylosujeme, vrátíme Vám zálohu a pojedete i s partnerem zcela ZDARMA. Váš zájem o tento zájezd nám prosím napište na email: [email protected]. Na základě rezervace Vám pošleme instrukce ke složení zálohy, tím bude Vaše rezervace potvrzená.

!!! VYHRAJTE SI ZÁJEZD ZDARMA !!!
Losování o zájezdy v celkové hodnotě 31.920 Kč

Za nákup 3 krabic Best of... z každého zúčastněného vinařství: Reisten, Nové Vinařství, Špalkovi - se dostanete 1x do osudí. Čím víc trojic nasbíráte, tím víckrát se v osudí octnete. Losovat budeme 10.8.2011 v 10:00 hod. V případě, že Vás vylosujeme a Vy budete mít zájezd objednán, zaplacenu zálohu Vám vrátíme.

Hrajeme o:
1. místo - ZDARMA zájezd pro 4 osoby (v apartmánu) - v hodnotě 15.960 Kč
2. místo - ZDARMA zájezd pro 2 osoby (v apartmánu) - v hodnotě 7.980 Kč
3. místo - ZDARMA zájezd pro 2 osoby (v dvoulůžkovém pokoji) - v hodnotě 7.980 Kč

Žádné komentáře: