pondělí 7. února 2011

Valentýn se vším všudy

v uplynulých letech jsem Vás u příležitosti Valentýna přesvědčoval mj. o tom:

- že i muži si zaslouží dárek od Vás k Valentýnu1

- že muži budou možná mít problém adekvátně projevit z něj radost2

- že možná není špatný nápad rozveselit ho souborem vín s všeříkajícími názvy3

- že je krásné a úlevné anonymně rozeslat Valentýnské dárky všem svým láskám4

- že chlapi nemůžou za to, že neumí vyslovit nahlas slova "láska", "miluji" apod.5


Červená, růže a víno k Valentýnu prostě patří

a Veronika přesvědčovala všechny pány mj. o tom:

- že ostentativně ignorovat Valentýn je traktoristické rozhodnutí ;-)7

- že Valentýn je nejsnazší cesta v přeměně traktoristy v gentlemana8


- že je Valentýn skvělá záchrana pro všechny muže, kteří zapomínají data důležitých výročí (tedy pro všechny muže)9


- že Valentýn je pro Vás záHchrana, jak říci to, co nedokážete vyslovit10


- a frekvencí zdrobnělin ve svém psaní sama jasně naznačila, co ženy očekávají: "maličkosti", "voňavých", "jahůdkových", "přáníčko", "mňam"



růžičky, kytičky, přáníčko, jahůdky... zdrobnělinky jsou nezbytnou součástí Valentýnu

Letos pro Vás máme opět superpečlivě a u některých vín také exkluzivně (např. Rosé Cosé z Lahoferu ;-) vybrané krabice pro dámy (KYTICE V KRABICI) i pány (EGO V KRABICI :-). Dámy navíc do krabice dostanou Valentýnské dvojbalení čokokostek !!! Vysvětlení výběru vybraných vín je v textu každé krabice.

Protože je Valentýn za týden v pondělí (14.2.), budete určitě vína potřebovat již před víkendem. S radostí se Vám zaručujeme, že to stihneme. Zadávejte si platby převodem, ať Vaše lásky nemusí nic platit (viďte Jardo :-).


V Americe ho používají k tomu, aby projevili/vyznali také lásku tajnou, zakázanou nebo třeba jen platonickou.... Bez podpisu a anonymními cestami. Pokud některou z Vás tedy pálí tajná láska k někomu (třeba k panu učiteli :o), kterou prostě za žádnou cenu nemůžete svěřit, použijte Valentýna. Uleví se Vám. Malinko. Alespoň." (NL = 271)

- že s ženami to nejde jinak, než jim lásku neustále prokazovat (a proto vznikl Valtentýn)6

A všem svým tajným láskám4 můžete objednat jen jednu pěknou lahev tak, že si na příslušné stránce tohoto vína zvolíte: "poslat jako dárek". Je to ta ikonka s obrázkem dárečku. Váš vzkaz krasopisně přepíšeme na komplimentku a přiložíme k lahvi.

Použité citace:


1 - "Milé dámy, ruku na srdce. Očekáváte od svých mužů, že Vám svou náklonnost budou stále nějak projevovat: nosit vám květiny, chválit účesy i večeře, překvapovat Vás drobnými dárky... Ale kdy jste něco podobného udělaly Vy? Myslíte, že se pod drsnou slupkou, která furt jen mručí, mračí (se) a produkuje několikrát méně vět než vy (navíc zásadně uvozované "tyvolem"), nenachází srdce, které by si třeba aspoň jednou za rok radostí neposkočilo (jen velmi tajně samozřejmě!) nad projevem Vaší lásky?!" (NL = 271)

2 - "Každopádně se asi stalo, že Váš muž se cítil trochu zaskočen, trochu nesvůj... Vám se možná zdá, že z toho neměl vůbec radost, a myslíte si, že se i trochu styděl a o svém dárku by rozhodně v hospodě s kamarády asi moc nedebatoval." (NL = 503)

3 - "Protože chlapi jsou nebo se alespoň snaží být za drsňáky (pravda loni jsem v nich hledal měkké jádro), tak aby si o Vašem dárku povídali v hospodě (čímž ho ocení a jakože pochválí), musíte na to po chlapsku. Kupte mu něco, co by mu koupili jeho kamarádi. Vyřešili jsme to za Vás. Dnes vůbec nejde o to, jak vína dnešní Valentýnské kolekce pro něj chutnají (je samozřejmé, že jsou skvělá)... Vybírali jsme je hlavně proto, aby jejich název mluvil za vše. Věřte, že nad dnešním výběrem by se banda chlapů v hospodě pěkně dlouho veselila." (NL = 503)
4 - "A víte, co je ještě tak "cool" na tom americkém Valentýnu?
5 - "Přitom Vám jdou různé zdrobnělé něžnůstky tak dobře, zatímco nám mužům, dá takovou práci určitá slova i jen vyslovit. Například já jsem v předchozím odstavci 3 krát smazal slovo "láska" a vyměnil ho za chlapštější "náklonnost"." (NL = 271)
6 - "Každá žena touží být milována, uctívána, respektována a obdarovávána. Mohou to být jenom maličkosti, ale Vaše neustálá pozornost je pro nás strašne důležitá. Chceme vědět, že se Vám líbíme a že si nás vážíte." (NL = 276)
7 - "Pánové, jestli jste se včera s kolegy v práci shodli, že Valentýn je americký svátek, který Vás nemůže rozházet, máte ještě možnost své traktoristické rozhodnutí změnit!" (NL = 276)
8 - "S Vaší přeměnou v gentlemana Vám budu ráda pomáhat :o)" (NL = 276)
9 - "Tento svátek má i svá praktická pozitiva. V případě, že si třeba nepamatujete, kdy máte jaké výročí, Valentýn je jistota! Každý rok ve stejnou dobu (14.2.) si zamilovaní posílají dárky!" (NL = 276)
10 - "Naši milí zlatí chlapi, my jsme Vám také vybrali speciální vína do valentýnské kolekce pro muže, takže se může stát, že Vaše žena už tajně objednává. (Radek je k tomu rytířsky vyzýval!) Objednáte-li tedy tento valentýnský výběr své ženě, budete mít jistotu, že nic nepropásnete a nenecháte se zahanbit :o) Opravdu víme, jak to máte s projevy citů složité..." (NL = 276)

Žádné komentáře: