středa 26. ledna 2011

Vlastní sekt s vlastní etiketou pro významné příležitosti

Exkluzivně s vinařstvím Proqin Vám nabízíme výrobu privátních originálních sektů ve 2 nabídkách:

I. SEKT S VLASTNÍ ETIKETOU - stíháme do Vánoc a pak kdykoliv...


II. VLASTNÍ SEKT S VLASTNÍ ETIKETOU - objednávky vždy do konce ledna...


PROQIN (čti ProkVin) = PROKEŠ VINAŘSTVÍ


Kdykoliv budete potřebovat originální sekt s vlastní etiketou a vlastním jménem, obraťte se na nás. Můžete si vybrat lahve o velikosti 0,75 l, 1,5 l a 3 l, které jsou naplněny buď svěžím Ryzlinkem rýnským (znáte Stephanus), plným cuvée z Rulandského a Chardonnay (znáte Matthias) nebo růžovým Rulandským modrým (znáte Rosa Maria rosé).

Potřebujeme cca 3 - 4 týdny na návrh, vytištění etikety a logistiku lahví. Dále záleží na objednaném množství.

Sekt připravený na míru z odrůdy Ryzlink rýnský - VÁŠ SEKT. Sami si zvolíte velikost lahve (0,75; 1,5; 3; 6; 9 litrů), jejich množství a délku zrání na lahvi (minimálně 9 měsíců dle zákona!, ale dle svých preferencí jej můžete nechat zrát 12, 24, 36 apod. měsíců).

Naplánujete si významnou událost: svatba, 18. narozeniny Vašeho dítěte, promoce, zlatá svatba, třicetiny nebo originální Silvestr... a sami určíte, kdy bude VÁŠ SEKT připraven ke konzumaci. Potřebujeme minimálně 2 měsíce k posledním úpravám, odstřelení kvasnic (DEGORSÁŽI), návrhu a vytištění etikety a dopravení k Vám.

Cena:
SEKT (0,75 l) - 420 Kč + 0,75 Kč za den skladování (zrání na kvasinkách)
MAGNUM SEKT (1,5 l) - 999 Kč + 1,50 Kč za den skladování (zrání na kvasinkách)
JEROBOAM SEKT (3 l) - 3 999 Kč + 3 Kč za den skladování (zrání na kvasinkách)
METHUSALEM SEKT (6 l) - 7 999 Kč + 6 Kč za den skladování (zrání na kvasinkách)
SALMANAZAR SEKT (9 l) - 9 999 Kč + 9 Kč za den skladování (zrání na kvasinkách)

Proqin (jehož zkratku jsem osvětlila v nadpisu) je rodinné vinařství z Velkých Němčic. Prokešovi zde vyrábí víno již po několik generací. Jejich vinařský osud odstartovala nešťastná náhoda, kdy se jim utopil strýc ve víně. Nyní jim to zas víno musí vracet v pozitivním směru. Proqin se specializuje na výrobu šumivých vín, která vyrábí ručně tradiční metodou kvašením v láhvi po dobu 9 - 12 měsíců. Na otevírání sektů je v rodině určen mladší ze dvou bratů - Kamil, aktuálně mistr ČR v sabráži (sekání sektů šavlí či jiným kuriózním předmětem - podkůvkou od krojové boty, skleničkou nebo dokonce golfovou holí). Pokud budete mít při návštěvě jejich sklepa štěští na Kamilův trénink, useklých sektů si užijete dosytosti...

Žádné komentáře: