středa 1. prosince 2010

Již jen den 1499 Kč za Vánoce (šetříte 500 Kč) & Ježíškův seznam (šetříte nervy)

Kolekce 6 vín, která se přesně hodí k tradičnímu vánočnímu menu. Vína budou zabalena do naší vánoční krabice, do které navíc přidáme vánoční list s předepsanou doporučenou konzumací. Je to tedy vhodný dárek i pro ty, kteří nemají internet. Můžeme to poslat přímo na adresu obdarovávaného, abyste se s krabicí nemuseli tahat a aby to obdarovaní měli včas ke konzumaci. Pokud budete obdarovávat, do poznámky napište: nepřikládat fakturu. 

Kdy je lepší čas na dávání dárků než o Vánocích? 


- Vhodné pro: rodiče, prarodiče, tchánstvo

  • Kolekce 6 moselských Ryzlinků rýnských, které jsou považovány za nejlepší na světě, je sestavena z produkce dvou malých vinařů, se kterými nás seznámil Jožka Valihrach - dvojnásobný Vinař roku (2010 i 2009). Objednávejte nejvýhodněji právě nyní. Přivezeme do 13.12.2010.
  • Hledáte-li bytelný dárek, zkuste Dřevěnou krabici s nadílkou z Gorbergu. Najdete zde vína z jejich prvního nalahvovaného ročníku sbírající první medaile. Pálavu mají nejen na lahvi, ale i v lahvi.
  • V dřevěné krabici s logem Mikrosvínu zase najdete vyzralé poklady z Tradiční řady z těch nejlepších tratí, jako je Železná, Liščí vrch, Zimní vrch a Daniel (ročníky 2006 - 2008). Běžná cena této dárkové sady je 1950 Kč, u nás jen 1799 Kč.
  • Z novinek řady Flower line jsme Vám vybrali ty nejreprezentativnější. Speciální krabička na 3 lahve je buď: Trojbarevná (Veltlín, Rulandské modré Rosé, Frankovka) za 569 Kč nebo Bílá (Veltlín, Rýňák a Chardonnay) za 599 Kč. Květinkovou krabičku máte k vínům ZDARMA. (P.S. Veltlín je Šampionem mého srdce, ale i Mikulovské podoblasti !!!)

-Vhodné pro začínající milovníky vín, pro dámy, pro paní na hlídání. Trojbarevná kombinace je reprezentativní univerzální dárek třeba pro zaměstnance nebo strýčka příhodu.

  • CHOC-O-LAIT čokokostky té nejluxusnější horké čokolády na světě - v plechovce nebo s kulíškem
  • AMEDEI nejlepší čokoláda na světě - pralinky nejen pro maminky
  • Diemersfontein PINOTAGE - pro všechny milovníky výjimečných vín, nejen čoko-kávičkových

-Vhodné pro kolegyně v práci, pro děti, babičky.... myslím, že je nás dost, co to oceníme :-)

  • úplně nejžhavější lahví pro holky je FRAGOLINO vyrobené z vína a pravých zahradních jahod
  • kolekcí 6 vzácných pokladů jsou znovuoživené BOBULE (bílé jen za 940 Kč) 3L sladké a voňavé Pálavy od Krista v proutěném košíku nikdo nepřehlédne!

-Vhodné pro dámy, drahé polovičky, kamarádky a všechny co milují sladší vína

  •  FASSBIND hruškovice (939 Kč) nebo třešňovice (949 Kč) jsou nejoblíbenějšími destiláty nejen u nás, ale i v celé Praze, celé republice, a také v celém Švýcarsku. Hruškovice je sladší, třešňovice má rafinované marcipánové aroma z peciček.
  • Něco luxusního k snědku reprezentuje Degustační balíček 10 produktů značky GODARD (989 Kč). Najdete zde paštiky, teriny a foie gras. Že ještě nevíte, jaký je rozdíl mezi paštikou a terinou? Zeptejte se nás :-)
  • Menším nebo doplňujícím dárkem mohou být samostatné paštiky nebo samostatná kachní játra. Z paštik doporučuji Sváteční - kachní pěnu na portském (95 Kč) nebo Srnčí v armagnacu (99 Kč).

- vhodné pro všichny gurmány a požitkáře

  • BENIAMINO pro Miláčky - potvrpí-li si Vaše drahá polovička na bublinkách, pak je Beniamino (z lat. miláček) to pravé. V baculaté lahvičce ve tvaru vánoční ozdoby se ukrývá odměřená denní dávka ryzlinkového sektu, po které přestane být Vaše milá odměřená.
  • Pro větší milovníky bublinek potřebujete větší zásobu, proto jsme občerstvili krabici BUBLINKY, která se bude hodit i na Silvestra :-)
  • Vinturi De Luxe set - instantní dekantér na červené víno (u nás za 1590 Kč). Lze doplnit ináhradní hlavicí na bílé (u nás za 999 Kč)
  • Nerezová vakuová pumpička je elegantním a efektivním řešením nedopitých lahví. V setu se 2 uzávěry ji koupíte za 1045 Kč. Milovníkům vína se může hodit i speciální set s vývrtkou, pumpičkou a nálevkou za 819 Kč, vše od německé firmy VacuVin.
  • Skleněná karafa na víno z německé sklárny Eisch je vhodná pro milovníky tradičního dekantování, i když je vyrobena s těmi nejmodernějšími prvky - např. seříznutý okraj proti ukápnutí (No Drop) - za 1290 Kč. Milovníkům letního popíjení na terase se bude hodit karafa Eisch s chladícím efektem - Rapid Cooling decanter s umělým ledem za 1990 Kč.

- vhodné pro zapálené konzumenty vína, kteří už jinak všechno mají

  • Potřebujete-li sehnat opravdu originální a jedinečný dárek, pak mě napadá jen víno vyrobené metodou jako před 100 lety. Cuvée 3 odrůd v 1,5L designové lahvi se jmenuje EDELSPITZ 1884. Každá lahev je číslovaná a své číslo navíc skrývá uvnitř - vyryté na destičce z pravého zlata. K dispozici jsou jen lahve číslo: 97, 104, 106, 117, 118, 122, 126 a 127 z 500 vyrobených. Lahev je zabalena v dřevěné bedýnce navíc s dekantačním sítkem, to vše za 5000 Kč.
  • Pokud si vystačíte jen s pohádkou o tom, jak se dělalo víno před 75 lety, můžete zakoupit bedýnku 5 lahví tzv. mladšího bratra PETIT EDELSPITZ. Místo koňů se jezdilo s traktorem a místo 600 dnů zrál Petit jen půlku. Bedýnka 5 lahví odrůd: Sauvignon, Rulandské bílé, Rulandské šedé nebo Zweigeltrebe Vás vyjde taky na půlku 2500 Kč.

-Vhodné pro doktory, právníky, golfisty, strýčky z Ameriky nebo jiné velmi vážené osoby

Po roce Vánoce, Vánoce přicházejí...

11. ROZTOMILÉ DOPLŇKY - MALÉ & TÉMATICKÉ DÁREČKY


K vánočnímu stolování se pravděpodobně sejde více osob než obvykle. Problém s tím, čí je jaká sklenička a jaké napichovátko na jednohubky použít, vyřešili němečtí inženýři sadou Vánočních přísavek - rozlišovačů na skleničky (12 ks za 149 Kč) a Vánoční sadou party-vidliček (8 ks za 269 Kč).


- Vhodné pro tetičky, sestřenice, švagrové nebo jako pomoc hostitelkám :-)

  • Z jižní Afriky pak za pozornost stojí Malbec (carpe diem), úžasný Rust & Vrede - Cabernet Sauvignon (jedno z nejlepších vín, co jsem kdy pila ) nebo speciálně pro golfisty vyrobené víno od golfisty Ernieho Else (navíc v Bordeaux stylu z 5 odrůd).
  • Luxusní kolekcí vín bude zajisté i vítězná kolekce Vinaře roku 2010 od už dvojnásobného Vinaře roku - Jožky Valihracha - za 2499 Kč.

    - vhodné pro tatínky, drahé polovičky, fajnšmekry
    - vhodné pro sběratele, trenéry, obchodní partnery
    - vhodné pro mistry v čemkoliv a pro ty, co už myslí i na Silvestra

    co byste řekli tomu, že by všechny vánoční dárky letos někdo vyřešil za Vás?
    První adventní neděle je za námi a přípravný čas na nejkrásnější svátky v roce se krátí. Proto jsme si dovolili sestavit pestrý seznam dárků, za který Vás bude rodina, přátelé či zaměstnanci milovat.

    Naše tipy na dárky nebo dárková balení hledejte jednoduše na www.vino-klub.cz/darky.


    JEŽÍŠKŮV SEZNAM - detailněji:



    1 - Vánoce v krabici (1499 Kč - již jen den - do 1.12.)
    2 - Moselské Rýňáčky (1499 Kč - jen do 3.12. do 12:00)
    Tyto 2 krabice (vánoční a moselskou) si u nás objednávají i sami vinaři :-)
    3 - Dřevěná krabice se 6 víny z Gotbergu (1499 Kč) a z Mikrosvínu (1799 Kč)
    4 - Květinkové krabičky z Mikrosvínu (569 Kč a 599 Kč)
    5 - Čokoládový koutek pro MLSNÉ JAZÝČKY:
    6 - Bonbonky (asi nejvíc) pro HOLKY
    7 - Lahůdky pro opravdové GURMÁNY
    8 - BUBLINKY
    9 - LUXUSNÍ ZBOŽÍ pro ty, kteří už jinak všechno mají
    10 - LUXUSNÍ VÍNA

    Žádné komentáře: