středa 24. listopadu 2010

SLEPÝ SOMMELIÉR Vás sleduje...

Včera mě překvapil dotaz našeho 19. nejlepšího zákazníka: že sice neví, co to znamená 19. místo ve Slepém Sommeliérovi, ale že ho to i tak moc těší... Uznávám, že jsme zde v komunikaci asi něco zanedbali...
Dovolte mi tedy objasnit, kdože Vás to celý rok sleduje.
O titul Slepého Sommeliéra daného roku vždy hrají finalisté, kteří za rok nasbírali nejvíce bonusových korků. Nezáleží na stavu korkového účtu, ale na jeho obratu. (Korky tedy můžete libovolně utrácet - za dopravu, knihy, pochutiny nebo vína).
30 zákazníků s nejvyšším korkovým obratem v roce 2010 a 6 zákazníků s divokou kartou (o tom rozhodujeme my a dáváme to třeba za největší jednorázovou objednávku, nebo nejkurióznější výběr) od nás získá KARTON VÍN ZDARMA. Tento karton je složen z výběru TOP 100 nejprodávanějších vín bez etiket. Titul Slepého Sommeliéra pak získá ten, kdo nejblíže daná vínka rozšifruje.
- Slepým Sommeliérem roku 2007 je Václav Bakule
- Slepým Sommeliérem roku 2008 je Petr Bartoš
- Slepý Sommeliér roku 2009 se řeší (ano, uznávám svou opožděnou chybu...)
- o finalistech Slepého Sommeliéra roku 2010 se rozhoduje do 16.12.2010

PROČ SE STÁT SLEPÝM SOMMELIÉREM 2010?
nejenže se budete moct pyšnit unikátním titulem, ale navíc...
- získáte KARTON VÍN ZDARMA (na degustaci)
- pobavíte se a otestujete si své degustační schopnosti
- vyhrajete karafu s vybroušeným titulem slepý sommeliér 2010 (naštěstí není putovní :-)
- vyhrajete kolekci vín:
  • 1. místo = Vinař roku 2010 za 2499 Kč
  • 2. místo = Podzimní červená za 1690 Kč
  • 3. místo = Čili Chile za 990 Kč

Letošní korkové obraty UZAVÍRÁME 16.12.2010 !!!

Korky získáváte za všechny objednávky učiněné ve Vašem zákaznickém profilu. Pokud budete objednávat vánoční vinné dárky pro firmu, tak zařídíme fakturaci na Vaši firmu nebo agenturu, ale korky budou připsány právě Vám!
Korky Vám také připisujeme jako provizi za objednávky Vašich přátel. Stačí, aby do referenčního čísla (při registraci) uvedli Vaše zákaznické číslo. Tím Vás systém propojí.
Své korkové konto uvidíte po přihlášení do systému. Pořadí ve Slepém Sommeliérovi Vám píšeme do každého expedičního emailu. (Pozor, expediční email ještě nezapočítává korky za právě expedovanou objednávku. Korky se připisují až po potvrzení platby a dodání.)
Vyhodnocení soutěže z minulého týdne:
VINTURI za Podzimní červená VYHRÁVÁ, tramtadadá: Lenka Kovacsová.
Do VINTURI Vám ještě doporučujeme úplně NEJVANILKOVĚJŠÍ červené, co jsme kdy pili. Skvěle se myslím hodí na tento předadventní čas :-) Je to Svatovavřinecké od DUDA.

Žádné komentáře: