čtvrtek 28. října 2010

Zachraňme Broumovský klášter (a třeba i vyhrajte lístky na J.A.R.)

Když jsme Vás 25.6. prosili o pomoc Novému Vinařství, ještě jsme netušili, že společně přispějeme úplně největší měrou. Koupili jsme rekordních 2000 lahví Cuvée Fénix a jsme tak nejlepším donorem :-) 

Jsme Vám za to moc vděční!

Nyní Vás opět prosíme o pomoc. A je zvláštní náhodou, že tento mail opět píšeme z našeho oblíbeného bratislavského hotelu, ve kterém jsme byli naposledy 25.6., kdy jsme Vám představovali Fénixe. Možná v tom je něco nadpozemského, ale to se dozvíte vzápětí...Tentokrát totiž můžete přispět na obnovu krásy a slávy Broumovského kláštera. Tento projekt organizuje vinařství Spielberg pod záštitou pana Petra Prokopa Siostrzonka - převora Břevnovského kláštera a za vřelé podpory řádu Benediktínů. Za tímto účelem bratři vybrali 2 vína -Ryzlink rýnský 2008 a André 2007, která byla vydána ve speciální edici selectio monasticaZ každé prodané lahve věnuje vinařství Spielberg 50 Kč na obnovu Broumovského kláštera, jehož historie sahá až do 13. století.Za tímto účelem jsme obnovili kolekci Best of... SPIELBERG, kde jsou obě vybraná vína selectio monastica zastoupena.Stanete-li se štědrými dárci, zasloužíte si boží požehnání, můžete však navíc vyhrát 2 vstupenky na koncert J.A.R. dne 17.11.2010 (středa, sváteční den, den před svátkem Beaujolais) od 21 hod v LUCERNĚ.

Soutěž o 30 vstupenek na J.A.R. - pravidla:


- zakupte kolekci Best of... SPIELBERG nebo alespoň 6 lahví z edice selectio monastica- do vzkazu zákazníka napište heslo: Chci na J.A.R.- losujeme 10.11.2010- hrajeme vždy o 2 vstupenky na koncert

1 komentář:

edewacha řekl(a)...

The state-switcher feature of the BetMGM app is nice these who|for many who|for individuals who} travel usually and need to play on the go. Welcome bonuses are a common follow and customarily encompass a sum of money that you just get when becoming a member of an online on line casino. These welcome bonuses are typically free from any 메리트카지노 deposit requirement, meaning that you just don't have to place down any cash to start out|to begin} enjoying in}. It is a good method to get familiar with the site examine out|and take a glance at} a few of the the} video games without any funding.