úterý 9. února 2010

Pošlete LAHEV coby DÁREK


Stalo se Vám někdy toto:

1/ Chtěl/a jste svému lékaři poslat lahev vína (coby poděkování), ale 6 lahví už je příliš, protože se nechcete až tak vnucovat?

2/ Chtěl/a jste poslat lahev vína své lásce (jako překvapení a nejen na Valentýna :-), ale 6 lahví by se už těžko neslo domů (zvlášť je-li v práci metrem)?

3/ Vzpomněl/a jste si pozdě na narozeniny nebo svátek svého šéfa, obchodního partnera nebo asistenta, právě ve chvíli, kdy jste na služební cestě?

Pokud jste si alespoň na jednu otázku odpověděli kladně nebo pokud vymyslíte podobný scénář, máme pro Vás od dnešního dne řešení! Můžete u nás objednat jakoukoliv (JEDNU) lahev a poslat ji coby DÁREK rovnou na adresu OBDAROVÁVANÉHO.

Jak to udělat?

U každé lahve naleznete boxík (obrázek) s dárkem. Klikněte na "Pošli jako dárek" a objeví se Vám objednávkový formulář. Vyplňte všechny podstatné údaje. Hlavně pro koho je to určeno :-)

Lahev zabalíme do dárkového kartonku, přidáme komplimentku s Vaším libovolným vzkazem (který nám k tomu do objednávky připíšete) a doručíme kurýrem. Fakturu Vám pošleme pouze mailem. Platbu řešíme převodem.

Tak a teď už stačí vybrat, koho obdarujete nejdříve! K tomu se nabízí třeba ten Valentýn :-) Pěkným dárečkem bude například 2. nejlepší sekt letošního Vinexu - růžový Murmure (šeptal) z Franovky pocházející z Nového Vinařství.

1 komentář:

Dárek řekl(a)...

Skvělej tip na dárek pro mého manžela. Budu mu muset objednat