čtvrtek 10. prosince 2009

Naši milí potenciální Ježíškové,

určitě chcete svým nejbližším připravit ty nejkrásnější Vánoce a koupit ten nejlepší dárek. V dnešní hektické době už není čas na hrdinství, ale máme pro Vás řešení. Vycházíme z toho, žeVÍNO JE DÁREK JAK VÍNO :-) U nás koupíte víno pro každého, bez mačkání a front u pokladem a navíc, budete-li svému bližnímu také nejbližší, si spolu vybraný dárek i ochutnáte!

Protože Vám Vaši nejmilejší asi dopis pro Ježíška nepředali, sestavili jsme seznam přání, který pro Vás bude jednoduchým vodítkem k nákupu.

JEŽÍŠKŮV SEZNAM:

Pro manžela - jihoafrický samet: Diemersfontein - Malbec - Carpe diem (830 Kč)
Jak už název napovídá, jedná se o výjimečné a exkluzivní víno. Pro svého muže chcete jen to nejlepší a sdělíte mu: Carpe diem - Užívej dne!ři skleničce u krbu se můžete těšit na zralé maliny, švestky a tóny tabáku, v závěru pak na sametový finiš :-)
Jako doplňkový dárek doporučuji dekantační karafu. Na vína tohoto ražení je k nezaplacení!

Pro tatínka - nejlepší italské cena/výkon: Velenosi - Breccialoro (299 Kč)
Je to nejlepší červené víno z Itálie do 300 Kč - vyhrálo tzv. Oskara za nejlepší červené víno s nejlepším poměrem cena/výkon. Nádherně vypadá a dobře se pije. Tatínek nemusí na nic čekat a může ho s Vámi ihned pod stromečkem otevřít :-) Tatínek bude určitě potěšen a ocení fakt, že je to nejlepší víno s nejlepším poměrem cena/výkon (protože tatínek z Vás cenu určitě dostane :-) Přibalit mu můžete některou z francouzských paštik - třeba výbornou Chuť Normandie s kalvadosem.

Pro manželku - jedině Alsasko: Pinot gris - Cuvée exceptionnelle (459 Kč)
Ženy milují svěží a zároveň sladké chutě. Jsme takové "Chytré Horákyně", takže je těžké nám kápnout do noty. S alsaskými víny máte vyhráno. Zkuste třeba osvědčené Pinot gris (Rulandské šedé) Cuvée exceptionnelle. Ideálním paštikovým snoubením je Chuť Alsaska - Králík na ryzlinku.

Pro maminku - moravské "portské" - červený Šaler (214 Kč)
Maminka si na sladkém víně portského typu určitě pošmákne. Abyste ji neošidili o paštiku, volte do kombinace úžasnou Kachní pěnu na portském.

Pro sestru - nejčokoládovější víno světa: Diemersfontein - Pinotage 2008 - (390 Kč)
Tato slavná jihoafrická Pinotage je úžasně čoko-kávičková, proto jí holky milují. Můžete jí k tomu přidat ještě nejlepší čokoládu světa - AMEDEI.

Pro přítelkyni/milenku - zamilované ENAMORE (890 Kč)
Je to temně rubínové víno vyrobené ve stylu italského AMARONE. Hra se slovíčkem navíc pomůže vyjádřit Vaše city. ENAMORE (přesmyčka AMARONE) ve španělštině znamená - BÝT ZAMILOVÁN. A to nejen do své přítelkyně, ale i do tohoto plného bohatého i když suchého vínka, s hrozinkovou vůní a nádechem ostružin, fíků a lékořice, s dochutí mléčné čokolády. Kdyby té lásky bylo stále málo, můžete ji dosladit luxusními pralinkami AMEDEI.

Pro nejlepší obchodní partnery - Luxusní hruškovici Fassbind - Vieille Poire (1100 Kč)
Za skvělou obchodní spolupráci jim nemůžete dát jiný dárek. Tato unikátní stařená hruškovice je zjemněná hruškovým syrupem, proto se krásně pije. Navíc, kdykoliv si ji Váš partner v byznysu nalije (třeba před náročnou prezentací) vzpomene si na Vás :-)

Pro tchánstvo - se kterými možná trávíte Vánoce - kolekci: Vánoce v krabici (1599 Kč)
Trávíte-li svátky s rozvětveným příbuzenstvem, bude partně na Vás zajistit dobré a vhodné pití. Zvolíte-li naši kolekci Vánoce v krabici, budete mít 6 výborných vín za super cenu, která jsou sestavena tak, aby se ideálně hodila ke štědrovečenímu menu (už od rána). Vy nemusíte nic vymýšlet.

Pro děti - odrůdové mošty: Vánoce v krabici - pro děti (717 Kč)
Budou-li s Vámi hodovat i děti, nezapomeňte je pohostit kolekcí 100% odrůdových moštů Vánoce v krabici - pro děti. Tyto lahve se budou na stole dobře vyjímat a děti si je 100% užijou.

Pro trenéra - 6 lahví v dřevěné bedýnce (1599 Kč)
Trenér toho hodně unese, můžete mu tedy s klidným srdcem darovat dřevěnou bednu plnou oblíbených vín z vinařství Reisten.

Pro paní na hlídání - krásnou vyváženou Rulandu bílou (139 Kč)
Tato novinka v kolekci Gallery z vinařství Réva Rakvice je úžasné pití na dlouhé večery, které bude paní na hlídání trávit u Vaší spící ratolesti. Pakliže si ji otevře ve dnech pracovního klidu, nádherně u ní zrelaxuje.

Pro sousedy - Bublinky (1090 Kč)
U sousedů se příjemně sedí a povídá. Čeká nás také Silvestr, takže můžete zfouknout dárky jedním tahem. Pokud navíc holdujete Bublinkám, pořiďte si něco, na co se vždy budete těšit.

Pro strýčka z Ameriky - Edelspitz 1884 (4640 - 5000 Kč)
Zámožný strýček z Ameriky si zaslouží něco speciálního. Něco, co ještě nemá a co si sám zatím nemůže koupit. Něco, z čeho dýchá historie a řemeslo dob dávno minulých. Pořiďte mu certifikát k lahvi Edelspitz 1884 v luxusním balení, která bude v prodeji až 8.6.2010. Pokud mu jej pořídíte už dnes, bude stát 4640 Kč. V běžném prodeji v roce 2010 byste za něj dal 5000 Kč. Strýček Vás navíc pochválí za Vaše investičně-strategické myšlení. Dokonce mu můžete vybrat jeho oblíbené a dosud volné číslo z 500 číslovaných lahví. Více zde.

Pro strýčka příhodu - Naše nejlepší... Ryzlinky rýnské (1090 Kč), Rulandy bílé (1390 Kč), Modré Portugaly (1090 Kč)
O Vánocích se hodně pije - máme volno a hodně návštěv. Je proto dobré se na svátky předzásobit. Pokud si nevyklikáte svá oblíbená vína ve vino-sami, doporučuji koupit karton osvědčených bílých a červených odrůd. Chcete-li ušetřit, volte nabídku 5 + 1 zdarma a získáte 6 medailových Sauvignonů za cenu 5 lahví (875 Kč).

Pro holky v práci - jahůdkové Fragolino (159 Kč)
Holky rády sladké, pro ty je ideálním dárkem lehce perlivé sladké italské jahodové víno Fragolino. Lahev navíc krásně vypadá :-)

Pro svařák - nebo 6 lahví Beaujolais za výhodnou cenu (777 Kč)
Pokud Vám jde o kvantitu, kupte si 6 lahví Beaujolais za výhodnou cenu 777 Kč místo 1254 Kč. To se vyplatí i na svařák :-) A ročník 2009 byl v Beaujolais tak výjimečným, fakt dobré pití. Doporučuji také k paštikám.

Pro bio - Ilias nebo Šebesta
Jak poznat správnou cílovou skupinu - pije vodu z kohoutku a snídá pohankovo-jahelnou kaši se lněným olejem. Tato skupina kromě kvality samotného vína ocení i fakt, že je všichni výše uvedení vinaři vyráběli z BIO hroznů. Jirka Ilias je navíc vyráběl již i BIO procedurami. Značka BIO mu ale bude případně uznána až za 3 roky trpělivé BIO práce. BIO hozny jsou ošetřovány fenyklovým olejem a hadice ve sklepě jsou desinfikovány vínovicí - tedy své k svému. Vína si můžete vybírat na www.vino-klub.cz/ilias nebo na www.vino-klub.cz/sebesta

Pro investici - nejlepší portské světa: Graham´s Late Vintage 2007
Máme ještě pár lahví (posledních v ČR) nejlepšího portského na světě vůbec. Dostalo 99 bodů, což je nejlepší ocenění v historii. Našich pár lahví si nyní ceníme na 1990 Kč (za každou!), protože už jich v Čechách víc nebude. Graham´s nyní stopnul na 5 let prodej a bude je následně distribuovat až v roce 2014 za tržní cenu - tzn. jak se bude dražit na aukcích apod. Odhaduje se, že cena za lahev stoupne minimálně na 3000 Kč. Ročník 2003, který byl ne tak slavný předchůdce 2007, se nyní prodává za 3200 Kč.

Pro mě - splnění cílů :-)
Když si každý z Vás koupí alespoň jednu lahev, tak budu mít ty nejveselejší Vánoce já. A bez dárků :-) No vlastně mi ke splnění letošních cílů stačí, aby si každý osmnáctý z Vás koupil alespoň jednu krabici vín. Když si koupíte 2 krabice, tak Vás může být jen polovina. No, to není tak moc, ale je na to málo času! Tak prosím neotálejte, abych nebyla moc dlouho napjatá, jestli dostanu od Radka medaili nebo budu muset klečet na hrachu. Předem moc děkuji za Vaši neskutečnou podporu, která mi dává sílu!!!

Protože náš skladník a náš vánoční brigádník jsou už ucaprtaní ze skládání vánočních kartonů, složím Vám Vaše "ježíškovské" objednávky osobně :) Dokument pak vyvěsíme na facebooku. Slibuju!


Kdybyste chtěli individuální radu na nejlepší vánoční dárek PRO ..., zavolejte!



Ještě jednou moc děkuji a těším se na Vaše objednávky.

Veronika z Víno-klubu
602 542 875


P.S. Kamenná prodejna - Monarch, Radlická 110, Praha 5 - otázky a odpovědi:
ANO: zaparkujete, vyberete si, odvezete si
ANO: jakýkoliv počet lahví, bez dopravného, za naše ceny
NE: nejsou tam naše vánoční krabice ani naše maličkosti
NE: nejsou tam všechna, ale jen námi vybraná moravská vína (přes 130 nejoblíbenějších druhů!)
ANO: jsou tam naši miláčkové - Beniamina :-)

Žádné komentáře: