úterý 8. prosince 2009

Mikuláši, díky! ...za nové paštiky, vinotéku v Praze, výprodej Beaujolais a svátek Beniamina :-)

Naši miláčkové - Beniaminci :-)

máme pro Vás koš dobrůtek, dárků a dobrých zpráv!

1/ Máme nové francouzské paštiky a terriny od Jeana Floc´he!
Jsou to paštiky nejvyšší kvality, bez barviv a bez konzervantů. Máme jim celkem 16 druhů, takže si určitě vyberete. Doporučuji začít se Sváteční terrinou - kachna na portském nebo terrině z řadyTour de France - Chutě Alsaska - králík na ryzlinku, který je výborný k alsaskému Ryzlinku.

Všechny terrinky si můžete prohlédnout zde. A jako obvykle si je přihazujte do krabice před dokončením objednávky.

2/ Zítra zahajujeme prodej v kamenném obchodě v Praze za naše ceny!
Prodejna Monarch, kterou najdete na Radlické 110, Praha 5, bude nabízet prověřené moravské vinaře z našeho sortimentu. Před provozovnou je dostupné a docela komfortní parkování. Vyrazit tam můžete vždy od pondělí do pátku mezi 9:00 - 18:00 hod. Pozor, než se tam zítra vydáte, ozvěte se, abychom Vám prověřili, že už je vše na svém místě :-)


3/ Doprodáváme Beaujolais úžasného ročníku - 6 lahví za 777 Kč

Mimo fakt, že se dá pěkně snoubit s některou z terrin - třeba Tradiční vesnickou, tak je to výborné víno na pořádný svařák! 6 lahví koupíte za 777 Kč místo za původních 1254 Kč.


4/ Luxusní nabídka pro milovníky bílého - Medailový Sauvignon v akci 5 + 1
Gallery Sauvignon z Réva Rakvice byl nejlepším domácím Sauvignonem na letošních Valtických vinných trzích. Pokud jste tak ještě neučinili, můžete ho nyní ochutnat výhodněji - v kolekci s 1 lahví zdarma!


5/ Svátek má - Beniamino!

Jsme rádi, že ho máme a že ho máme exkluzivně :-) Z celé vyrobené šarže už ubylo cca 30% a ubývá stále rychleji. Takže, milé Beniamino (miláčku), přeji Ti, aby si tě do krabice přihazovali jen milí lidé :-)

Pro Blanky, Barbory, Jitky, Mikuláše a Ambrože (i Ondřeje Ambrože) máme speciální SVÁTEČNÍ nadílku. K Vašim dnešním a zítřejším objednávkám Vám kromě 5% slevy přidáme jednoBeniamino - Vaši denní dávku pravého sektu - zcela zdarma!



Krásný třetí adventní týden Vám přeje

Veronique Beniamino z Víno-klubu

P.S. Všimněte si, že opět žádná zmínka o Vánocích :-) Příště to napravíme!

Žádné komentáře: