středa 23. prosince 2009

Jěžíšek už DNES - od nás, pro Vás - vyberte si DÁREK sami!

Naši nejmilejší! Přejeme Vám krásné Vánoce a přikládáme dárek od nás!

Protože se zítra budete věnovat jen svým nejbližším, rozhodli jsme se, že Vám Ježíška uděláme už dnes! Za Vaši přízeň v roce 2009 Vám moc děkujeme a přikládáme slevový ŠEK s kódemJeziSEK09 na extra 9% slevy. Tuto prosím využijte, se svým nejlepším vědomím a svědomím, tak, abyste si opravdu sami pochutnali. Po tom celoročním shonu si to určitě zasloužíte!

To, že je 9% sleva EXTRA znamená, že si ji při nákupu 3 a více krabic můžete ještě rozmnožit! Stále totiž platí obvyklá 5% sleva za nákup 3 a více kartonů. Takže si můžete přijít až na celkových 14% a k tomu navíc i dvojnásobnému množství bonusových korků....

Devítkový rok tedy symbolicky zakončíme opět devítkou. Přestože, jako takový, nebyl vůbec jednoduchý (krize, stávky, chřipka, mráz...), jedná se o jeden z nejlepších (vinných) ročníků vůbec. Dokázali nám to na Moravě (vyzrálými Svatomartinskými), ve Francii (úžasným Beaujolais) a už v únoru i v Chile - se skvělým Sauvignonem 2009 od Santa Rity :-)

Pokud by Vás zajímalo, co bychom si pod stromeček dali my a co si budeme užívat o svátcích (po té robotě na skladě :-), sestavili jsme 2 výběry s výmluvným názvem - Best of... Radek a Best of... Veronika. Nejsložitější bylo, omezit se na 6 lahví. U mě je jasná převaha bílých - vychutnám si hlavně mladé a svěží, u Radka vítězí červená - hlavně starší a bohatá. (Radek vždycky říká, že by to mělo být naopak :-) a taky mě donutil to sem napsat!

P.S. Mezi sebou máme interní soutěž, na čí jazýček dáte. (předem děkuji :-):-)


Užijte si Vánoce se svými nejbližšími a se skvělým vínem, tak jako my!

Zachovejte si stálou žízeň a nám přízeň!


Veronika, Monika a Radek z Víno-klubu

P.P.S. Kód JeziSEK09 vložíte do políčka slevové kupony před konečným potvrzením objednávky. Celková cena se Vám pak automaticky sníží. Kupon platí dnes, zítra a pozítří - tedy do 25.12.2009 včetně.

Žádné komentáře: