středa 16. prosince 2009

Bedna-whisky.cz velmi exluzivní mladší sestra Víno-klubu


Naši nejmilejší,

jak krásně napsala naše nejkrásnější dodavatelka - cituji: "naše čokokalendáře už vypadají jak paneláky ve 40ti stupňových vedrech a ti nejmlsnější již otevírají okénka příslušející Silvestru..." Ano, Vánoce jsou za dveřmi a mnohé internetové firmy končí s příjmem objednávek a garancí doručení do Vánoc. MY ZATÍM NE :-)
My Vám garantujeme, že ještě do Vánoc vyřídíme všechny objednávky přijaté do zítra - tedy čtvrtka 17.12.2009 do 17 hod.
Nicméně, i potom budeme mít hodně vín skladem, takže budete moci zavolat a sestavit si vlastní zásobu na domácí vánoční pití, znáte to, večery dlouhé, zima mrazivá, chuť nekonečná... Prostě ani po čtvrtku Vás nenecháme na suchu!!!
Do zítra ještě můžete objednávat vína nezbytně nutná pro bezstarostné Štedrovečerní menu - kolekci Vánoce v krabici. Sice už došlo portské Tawny, ale uspokojíme Vás portským Ruby, které zrálo méně času na sudu.

- UNIKÁTNÍ JEDNOSUDOVÉ WHISKY - SINGLE MALT, SINGLE BARRELOpět po roce Vám představujeme náš nový projekt. Loni jsme touto dobou zahajovali prodej nawww.velke-knihy.cz. Nyní Vám představujeme unikátní projekt v České republice, a sice prodej SINGLE MALT, SINGLE BARREL WHISKY na www.bedna-whisky.cz.

Zaměřili jsme se na Single malt, Single barrel whisky, které se vyrábí tak, že firmy jako Douglas Laing koupí vybrané sudy z vybraných palíren, nechají je ležet ve vybraných sudech a po čase usoudí, že je čas je nalahvovat. Proto na každé etiketě naleznete údaj, kdy byla whiska destilována a v jaké palírně, kdy byla nalahvována, jak dlouho a v jakém typu sudu ležela, kolik lahví bylo z daného sudu nalahvováno a jak by měla vonět a chutnat. Whisky od Douglas Laing jsou nefiltrované, bez přídavků karamelu a bez ostatních blbostí (říkají No Nonsense) Je to prostě čistá kvalita. A díky faktu, že se jedná o klenoty z již neexistujících palíren, mají nesmírnou sběratelskou hodnotu.

Na našem webu www.bedna-whisky.cz můžete koupit třeba jednu ze 440 vyrobených lahví Douglas of Drumlanrig - Port Ellen 1983, 26YO, 46% - Islay, které jsou v ČR pouze 3 lahve. Od roku 1983, kdy byla palírna uzavřena, se cena lahví se zlatým mokem prudce zvyšuje. Port Ellen "má velice peprný nádech s typickým slaně kouřovým aromatem" - z knihy WHISKY - Značky z celého světa, Slovart 2008.
Dále zde například máme i 4 exempláře z 320 vyrobených lahví z Littlemillu, již vyhořelé palírny. Old Malt Cask - Littlemill 1992, 17YO, 50% - Lowland. Littlemill byla jednou z nejstarších palíren, ale teď z ní zbyl jen prach na zemi i v lahvi.
Těšit se můžete ale i na slavný Laphroaig, "Cigar Malt" z Blair Athol a z Bowmore, Caol Ila,Highland Park a Macallan. Whisky budeme postupně přidávat, ale i ubírat, podle toho, jak se budou vyprodávat. Těchto unikátů je vždy jen dané množství, několik set lahví, což záleží na velikosti sudu, a když se vyprodají, tak už nejsou.

- RECEPT NA VÁNOČNÍ SVAŘÁK, KTERÝ MŮŽETE OCHUTNAT V SOBOTU VE SKLADU - VÁNOČNÍ PRODEJ
Pokud už nic nestíháte objednat a nechce se Vám moc vybírat, zastavte se za námi do skladu vSOBOTU 19.12.2009 od 10:00 do 16:00 hod.
Výhody:- vybrané zboží si hned odvezete!!!
- nabídneme Vám speciální cash & carry slevu - 10% na celou objednávku
- uvidíte nás osobně - mě, Radka a Petra
- nabídneme Vám náš unikátní Vánoční svařák (tento úžasný recept, který si teď užíváme v kanceláři, jsem dostala od svého nejmilejšího bratránka - Jirky Šilinka. Recept prozradím jen těm, co napíšou na [email protected], že za námi v sobotu zamíří :-)

Adresa:
- sklad GO! Express and Logistics, U Prioru 5, Praha 6
- jděte za hvězdou, hvězda Vás povede
- kdybyste přeci jen bloudili, zavolejte - 602 542 875

Budeme se na Vás moc těšit!
Veronika z Víno-klubu

Žádné komentáře: