pondělí 25. června 2018

SLAVÍME

DÍKY! Jen díky vám (a vaší nekonečné přízni a žízni) slavíme 11. narozeniny VÍNO-KLUBU!
K narozeninovému přípitku jsme vám sestavili 2 narozeninové kolekce složené z těch nejlepších, nejzajímavějších, nejmedailovějších, nejexkluzivnějších a nejvyvonějších vín:


V této kolekci moravských vín najdete objevy tohoto roku a možná dokonce i roku budoucího... O Stávkově první Bílé Frankovce na světě jsme vám již psali. Skvělá rarita, nutno ochutnat. Strejdův suchý!!! Solaris, do kterého jsem se náhodně zamilovala minulý čtvrtek, získal den na to titul Šampiona mezinárodní výstavy vín Muvina. A to je teprve začátek jeho kariéry! (i naší kolekce :-)
V kolekci dále najdete exkluzivní, jinak vyprodaný, Veltlín z Mikrosvínu ze skvělého ročníku 2015, Salónový Ryzlink rýnský z Klínků z Bzence a Salónové Chardonnay z BMVinařství. Na léto vám také nesmí chybět oblíbený Hortův růžový Merlot.



Na této kolekci si zaručeně pochutnáte. Jsou to takové naše vinné jistoty. Znovuobjevený jihofrancouzský Picpoul, kterému přezdíváme středomořský ryzlink, je v novém ročníku 2017 nádherně minerální. Úplně nejprodávanější víno posledních několika let - novozélandský Sauvignon Sileni. Náš exkluzivní dovoz moselských rýňáčků zde reprezentuje Alte Reben od Antona Maringera.

Z Corbieres pochází naše vlastní, speciálně míchané červené Cuvée 636, které jsme dělali s Jirkou Hortem v edici KLUB-VÍNO. Čokokávičková jihoafrická Pinotage je v našem portfoliu unikátní stálicí, nyní už v ročníku 2016. A konečně, hitem každé degustace je americký Lynx - Petite Sirah & Zinfandel, hutné červené víno, ochutnáte také již v novém ročníku 2016.


Díky vínu mládnem už krásných 11 let.... Děkujeme!

Žádné komentáře: