středa 13. prosince 2017

Vyladěné vánoční kolekce

Vánoce se kvapem blíží. Do Štědrého dne zbývá už jen necelých 12 dní, ale nebojte, my ve Víno-klubu stíháme a vína se pod stromeček dostanou včas. Kromě každodenní akční nabídky v našem adventním kalendáři (www.vino-klub.cz/advent) můžete vybírat z několika krásných vánočních a silvestrovských kolekcí:


Jak je již u nás ve Víno-klubu krásnou tradicí, v době adventu vám nabízíme vyladěnou kolekci vín k tradičnímu vánočnímu menu, a tentokrát dokonce ve dvou krásných verzích - s bublinkami a bez. 
Tato naše kolekce vám řeší nejen pitný režim na Štědrý den a Boží hod u vás doma, ale může být i originálním a chutným dárkem pro vaše blízké, kteří na vás pak budou celé svátky s vděčností myslet.




 Vánoční vína tradičně balíme do červeného odnosného vánočního kartonu. Pokud ale pokukujete po honosnějším dárku, objednejte si stejnou kolekci jako VÁNOCE V BEDÝNCE (perlivé).




Obsahuje: náš exkluzivní sauvignonový Veltlín od Horta, z keřů, které urodily vždy jen jeden hrozen. Finkův wachauský Veltlín, jenž jej sám považuje za svůj nejlepší exemplář za posledních pět let. Nový ročník aromatického novozélandského Sauvignonu Sileni. Oblíbený, suchý, moselský meruňkový Rýňáček - prostě Classic. Naši národní odrůdu z nejlepší a nejdražší viniční trati - Vlašák ze Železné. Úžasnou Rulandu bílou ze Zimního vrchu, kde se burgundským odrůdám náramně daří.      





Obsahuje: francouzský Marselan s tóny borůvek. Naše KLUB-VÍNO II, které jsme si sami namíchali z francouzských vín skvělého ročníku 2015. Oblíbenou italskou dvojkombinaci Aglianico Primitivo. Naprosto výjimečný Merlot Reserva od Iliase z Pavlova. Plný, višňovo-čokoládový Malbec Reserva z argentinského vinařství Doňa Paula. A stále populárnější, sametově-čokoládový kalifornský Lynx - Petite Syrah a Zinfandel.






Luxusnější a vymazlenější kolekce vín k tradičnímu vánočnímu menu. 




Kolekce obsahuje vinařův průřezový výběr z jeho aktuálně nejlepších vín - včetně růžového Šampiona Jarovínu, učebnicového polosuchého Tramínu se zlatou medailí z Vídně, třech suchých bílých a Frankovky ze skvělého ročníku 2015, která zrála v nových sudech, takže má další potenciál ke zrání. 

Jako dárek k nákupu (a k Vánocům :) získáte vzácné Zweigeltrebe rosé 2011 ledové víno, které se pyšní zlatou medailí ze soutěže Le Mondial du Rosé.
Vánocemi letošní svátky nekončí! Výběr vín k tradičnímu silvestrovskému menu včetně receptu na novoroční čočku na víně najdete zde.



Vánocemi letošní svátky nekončí! výběr vín k tradičnímu silvestrovskému menu včetně receptu na novoroční čočku na víně najdete zde.



Žádné komentáře: