čtvrtek 9. února 2017

All you need is Cuvée Lovée

Pánové, ruku na srdce, 


Každý rok se nám po našem komerčním valentýnském zemětřeseníčku vrátí tsunami vašich odsuzujících emailů o tom, že je to komerční svátek... z Ameriky. Tak tedy, ruku na srdce. Který z vás se v uplynulém roce, z celého svého srdce, vyznal své milované ze své lásky k ní. Je nás málo, co? To je asi normální. Drsnej chlap to vlastně ani neumí. Zřejmě se stydíte, že? Jsem jeden z vás, takže vás chápu. Ale čistě mezi námi, já bych se tak rád vyznal. Sžírá mě to zevnitř, všechny ty moje lásky, chce to ven a možná by z toho i něco mohlo být. Jenže se stydím, nevím jak na to, bojím se odmítnutí i trapasu. Chtěl bych se vyznat manželce a tajně také paní trafikantce a naší paní průvodčí (zaplaťpanbu, že revizoři v metru bývají jen chlapi...)

A tak tu máme Valentýna, který nám nabízí tu správnou příležitost, omluvu, alibi... Pokud se i tak za své city stydíte nebo pokud z jasných důvodů musí zůstat v utajení, můžete se vyznat anonymně (vysvětlení jak na to, najdete na konci tohoto mailu).

P. S. Pokud vůbec, ale vůbec nevíte, co napsat, můžete se inspirovat naším univerzálním vzkazovým mustrem, který má 2 x 233 tis. kombinací   

Jako nejlepší prostředek k vašemu vyznání jsme vybrali oblíbené víno, jehož název řekne vše za vás: Cuvée LOVE 69 v aktuálním ročníku 2016. Toto víno má všechno k ideálnímu vyznání: vůni růží a muškátů, rozkvetlého meruňkového sadu a s trochou fantazie připomene i vůni čerstvě rozříznutého krtkova dortu. V chuti se k tónům růže přidává meruňkový džem, čerstvě oloupané liči a lehký dotek lékořice. Celé víno je prodchnuto tramínovou kořenitostí, která je nejen příjemně doslazena lehkým cukrem, ale také osvěžena výraznější kyselinkou. Víno bylo vyrobené rafinovanou kombinací dvou aromatických, ale i kořenitých odrůd Tramínu červeného a Muškátu Ottonelu. 

Cuvée LOVE 69 můžete ke svému vyznání pořídit několika různými způsoby:
  • Nejlevněji vám Cuvée LOVE 69 nyní nabízíme v našem VALENTÝNOMATU za 149 Kč. Z ceny tak sice zmizela mnohosmyslná číslovka 69, na etiketě však zůstala v nepřehlédnutelné velikosti. Pro vás to znamená úsporu ve výši 12%.
  • Nejanonymněji pak Cuvée LOVE 69 můžete odeslat z našeho www.VZKAZ-V-LAHVI.cz. Zde vám lahev i luxusně zabalíme, doplníme vaším vzkazem a doručíme anonymně kurýrem na adresu obdarovené/ho.




Zleva se jedná o tato vína:


Milé dámy,


svým seniorským odhadem předpokládám, že až sem se Vás dočetlo asi třikrát víc než mužů, takže pro vás mám valentýnskou kratochvilnou zábavu, která by nás, chlapy, mělo trochu vychovat a vzdělat....: Napište mi prosím, jaký vzkaz byste chtěli od svých mužů dostat... My pak z vašich ideálních přání uděláme na našem www.facebook.com/vinoklub výukový příspěvek.

Já z nich osobně vyberu deset, které se mi budou nejvíc líbit, a na oplátku jejich deseti autorkám pošlu své unikátní (tekuté) vyznání...

Miluji Vás, 
Radek z Víno-klubu


Milujeme Cuvée Love a milujeme Veroniku z Víno-klubu

Žádné komentáře: