pondělí 8. února 2016

Vzor milostného vzkazu pro (stydlivé / neromantické / všechny) muže

Pánové,

můžete donekonečna trousit poznámky o komerčnosti Valentýna, ale jakákoliv rozumná romantická akce, kterou ten den provedete, bude vaší výhrou.

K odeslání dárku se vzkazem můžete využít třeba naši službu VZKAZ V LAHVI. Myslíme si, že právě víno je i v tomto případě dárkem příhodným, který překvapí, potěší i odbourá zábrany.

Abychom Vám ulehčili vymýšlení vzkazu (ideálně Vás pouze inspirovali), připravili jsme vám univerzální vzor milostného vzkazu, který lze použít jak pro milovanou manželku, tak pro tajně milovanou sousedku. Zpracujte ho metodou "nehodící se škrtněte" ;-)

A nebojte se, že by snad mnoho žen v okolí dostalo stejný vzkaz. Náš vzkazový mustr nabízí 2 x 233 tis. kombinací.


Moje (jediná /  tajná / věčná) lásko,

vždy, když (Tě / Vás) (potkám / zahlédnu / vyjdeš z koupelny) mé srdce se (rozbuší  / zastaví) a mozek (vypne / začne pumpovat dopamin). Ústa mi zůstanou strnule otevřená, i když jsem ti chtěl už (100x / 1000x)  říct, že (Tě miluji / Vás miluji). Místo toho pouze (zrudnu / uhnu pohledem / zakoktám se / zakopnu / řeknu: "ééé...").  Přitom toho mám na srdci tolik. Jak jsi (krásná / úžasná / éterická / něžná / skvělá / tolerantní). A zase jsem neřekl nic. Jsem (prostě stydlivý / srab / blázen). Měl jsem (Tě / Vás) (políbit / vzít kolem pasu a začít tančit / zahrnout květy / požádat o rande / požádat o ruku / začít svlékat). Tak už to bývá. My chlapi se za projevy lásky stydíme. My lásku vlastně projevovat neumíme. I když  bych (Ti / Vám) tak moc chtěl říct, že (Tě miluji / Vás miluji) a že bych s (Tebou / Vámi) chtěl strávit zbytek (života / noci).

Je pro mě mnohem snazší vyjádřit všechny své city touto lahví XXX (vložit název lahve). Chtěl bych si  ji (užít / vypít / ochutnat) s (Tebou / Vámi). Třeba by mi pomohla rozvázat můj stydící se jazyk a umožnila mi vytáhnout mozkové stavidlo a spustit vodopád slov o mé lásce k (Tobě / Vám). Protože ve víně je pravda!

Miluji (Tě / Vás) z celého srdce

Navždy (Tvůj / Váš)

XYZ (vložit své jméno / přezdívku )

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Díky za tento "mustr" (na kterém je krapet znát, že ho psala žena), ale obávám se, že se nehodí na úplně všechny modely zamilovanosti a hlavně - neakceptuje křehkost mužské duše.

Dovolil bych si teoreticky a anonymně napsat vyznání té "MÉ"!

Bohužel už 21 let hledám odvahu se vyslovit, zabodovat a zaskórovat.

Tak tedy.

Má drahá neznámá, má přenádherná perlo, má anonymní orgastická ikono.
Musím se Ti konečně svěřit se svými pocity, tužbami a nadějemi. Jsem si jistý, že netušíš kolikrát už jsi mi v mém životě pomohla, podala pomocnou ruku a zachránila před naprostým společenským zatracením.
Ano, takto vzácná pro mne jsi a i když si lidé myslí, že dělat obsluhu na veřejných záchodcích není závratná kariéra, tak já bych se dokázal do skonání světa dívat, jak ze své buňky elegantně podáváš toaletní papír a nazpaměť znám všechny druhy tvých úsměvů, kterými odměňuješ zákazníky podle toho jak těžká mince dopadne do Tvé misky.
Pro mne jsi madona, absolutní miss, která voní orientální vůní louhu a toi toi buněk. Když odcházíš z práce a přes rameno máš svou značkovou jutovou kabelku ze které kouká gumový zvon na čištění WC - napadá mne jediné - profesionál !!!
Zatím jsem nenašel dost smělosti, abych Tě oslovil, takže ani neznáš můj hlas (romantický tenor) a tak mne znáš asi jen podle neromantických zvuků znějících z mé buňky :-(. Zatím.
Chtěl jsem ti napsat báseň - něco romantického jako "Máj", ale po několika měsících jsem napsal pouze toto:
"Jestli stojí něco mezi námi,
je to tvoje funkce hajzlbáby.
Ale nezoufám, jak nám přidaj na důchodu,
tak se snad pochlapím a před tebe se postavím".
S úctou, láskou a obdivem - Tvůj neznámý :-).