úterý 24. dubna 2012

Spielberg: The Greatest Rieslings - jen 1099 Kč + 40 lístků na hru Smetana: The Greatest Hits do ABC - jen do neděle!

Vážení přátelé ve víně,

omlouvám se za nejdelší newsletterovou pomlku v naší historii, která byla způsobená naší expedicí do Libanonu, kam nás doprovázela výherkyně Lenka a dalších 21 zákazníků. Náš nabitý (a napitý) program nám neumožnil ani na chvíli myslet na jiná než libanonská vína. Fotky z této povedené expedice naleznete na http://www.facebook.com/vinoklub.
Dnes Vám vše bohatě vynahradím. Připravila jsem Vám výběrovou limitovanou kolekci Ryzlinků rýnských ze Spielbergu, díky které můžete vyhrát jeden ze 40 lístků do Divadla ABC.
POZOR, jen při objednání kolekce Spielberg: The Riesling Hits do NEDĚLE 29.4.2012.

Ryzlink rýnský je pro žarošické vinařství Spielberg vlajkovou odrůdou (spolu s odrůdami burgundskými). Fakt, že jej umí, potvrzují mnohá mezinárodní ocenění. To nejdůležitější přišlo z londýnského Decanteru, které získali za náš nejmilejší Rýňák 2009 Austerlitz. Decanter jej označil jako nejlepší suché bílé víno z ČR.
Na základě jeho soutěžního, ale i prodejního úspěchu, jsme chtěli udělat průřez jejich celkovou ryzlinkovou nabídkou. Pořád jsme ale neměli všech šest Rýňáků pohromadě. Když nám nyní do nabídky přibyly dvě novinky - svěží 2011 a odpočinutý Rýňák 2009 z redukované sklizně (1 kilo hroznů na jeden keř), stačilo již jen přemluvit majitele vinařství, aby otevřel svůj vzácný archív a do kolekce nám pustil několik desítek kartonů polosladkého Ryzlinku rýnského ročníku 2007, který má krásně uleželý alsaský štych.
Vznikla tak kolekce SPIELBERG: THE RIESLING HITS za zvýhodněných 1099 Kč.

!!! POZOR SOUTĚŽ !!!
Díky této kolekci můžete vyhrát vstupenky do Divadla ABC na hru BEDŘICH SMETANA: THE GREATEST HITS (představení se koná v pondělí 28.5.2012 od 19 hod).

Tato hra je komickým muzikálem pro zpívající činoherce. Těšte se na zábavnou podívanou s živou kapelou, písničkami, tanci i šermy. O hudební stránku se postaral Ivan Hlas, který si se Smetanovými áriemi vyhrál tak, že zní jako reggae, rock and roll, songy od Beatles nebo balada od skupiny Queen.

JAK SE DOSTAT DO SLOSOVÁNÍ?
Do osudí, ze kterého vylosujeme 20 x 2 vstupenky, se můžete dostat takto:

- zakoupíte alespoň jednu krabici Spielberg: The Riesling Hits
(čím více krabic nakoupíte, tím budete vícekrát v osudí a tím máte větší pravděpodobnost na vylosování)

- do osudí se dostanou pouze ti, kteří objednají DO NEDĚLE 29.4.2012 včetně

- a pouze ti, kteří do vzkazu zákazníka uvedou heslo: SMETANA
(tím budeme vědět, že máte v pondělí 28.5. čas, chuť a partnera na shlédnutí tohoto divadelního představení.
Losovat budeme v pondělí 30.4.2012.


Doufám, že se Vám bude kolekce líbit :-) Všichni Jirkové ji dnes navíc mohou získat se 7% sváteční extraslevou. Jirka Marek (který bude mít svátek i zítra), od nás tradičně dostane speciální 14% slevu. Do objednávky pište navíc heslo: SVÁTEK, ale pouze pokud se jmenujete Jirka, kontrolujeme to :-) Více info máte v mailu...


Na zdraví nejen Jirkům připíjí

Žádné komentáře: