pondělí 12. března 2012

Pojďte na pochod: Přes 3 sklepy – 21.4. || Nová Pálava z Lahoferu

Vážení přátelé ve víně,

je to už zase rok, co jste s námi pochodovali ze sklepa mikulovského zámku (se slavným obřím sudem), přes Kočičí skalku a dlouhé řádky vinic do vinařství v Bavorech a následně přes Stolovou horu, pak po úpatí Pálavských vrchů do sklepa v Pavlově (včetně pikniku pod Sirotčím hrádkem).
Pro velký úspěch a úsměv Vás na tuto krásnou, milou a vinnou akci - Přes 3 sklepy - zveme zas. Koná se v sobotu 21. dubna. 2012. Registrace je od 9 – 10 hod v Hotelu Pavlov, odkud Vás na start trasy do Mikulova odveze objednaný autobus. Pro Vás, kteří do naší krásné vesničky přijedete už v pátek, je připraven program v nově (avšak postaru) zrekonstruovaném sklepě. Čeká Vás degustace vín a naše krásná spoluobčanka s kytarou. Pozor, abyste nepřepálili páteční trénink, jak se to často stává…

Vše si budete moci vynahradit při sobotním slavnostním večeru, kdy budete moci oslavit své soutěžní výsledky se sklenkou dobrého vína a načerpat novou energii u stolů prohýbajících se pod tíhou místních specialit. Těm, koho nebudou brzdit mozoly, do tance zahraje kapela Cover Trio.

Délka trasy je 11 km. Ujdou ji i děti a psi. Cestičky jsou občas kamenité, proto doporučujeme pevnou obuv. Cena denního programu je 490 Kč. Večerní program včetně rautu stojí 350 Kč. Zvýhodněné celodenní vstupné je 790 Kč.

Svá místa (případně ubytování) si prosím rezervujte přímo v Hotelu Pavlov na emailu[email protected]. Když uvedete heslo: VINO-KLUB, dostanete od nás 150 bonusových korků.

Pokud se Vám třeba nehodí dubnové datum nebo byste chtěli pochodovat jen poloviční trasu (a jen přes Pálavu), podívejte se na propozice komorní verze oblíbené Vinařské stezky, která se půjde v sobotu 24. března 2012. Počet účastníků je limitován číslem 80, což je v kontrastu k zářiové masovější účasti. Více info zde. (P.S. 9. ročník Vinařské stezky se půjde 15. září 2012)

Pokud preferujete Pálavu spíše v tekutém stavu
, máme pro Vás dobrou zprávu! Konečně Vám totiž můžeme představit nová vína ročníku 2011 z vinařství Lahofer. Kromě slaďoučké Pálavy ve výběru z hroznů, je to i sladké růžové Svatovavřinecké (Rosé Lahofer), sladký Müller (ten, který znáte z Mladého Lahofera) a novinku - cenově dostupný Sauvignon ve výběru z bobulí - 0,75 l za 199 Kč. Polosuchá a suchá vína budou následovat...


P.S. Vy, co jste si ještě nezajistili svou krabici ČESKÝCH RYZLINKŮ, neváhejte (to je interní rada :-)
Krásný a úspěšný týden Vám přeje

Žádné komentáře: