čtvrtek 13. října 2011

Sudovka z Víno-klubu - 19 odrůd

Jistě občas řešíte dilema, kterou z lahví otevřít a obětovat, když se například sejde velká společnost a víno teče proudem jako Niagára, když se nečekaně zjeví spolužačka ze základky a své splíny utápí ve víně s kolou, když vaříte rizoto nebo kohouta na víně, nebo když… … … … … (doplňte si sami).

Pro tyto příležitosti jsme Vám připravili pestrou nabídku (19 odrůd) sudových vín z Révy Rakvice.Vína jsou ručně stáčena do dvoulitrových PET lahví až na základě Vašich objednávek. Vína Vám následně doručíme tak, jak jste zvyklí (standardně v krabici naší kurýrní službou nebo si je budete moci vyzvedávat u nás).

Je však potřeba si uvědomit, že se stáčená vína musí zkonzumovat co nejdříve od dodávky(maximálně cca do 3 týdnů), proto si objednávejte jen tolik, kolik dokážete spotřebovat. Mějte také na paměti, že vzduch v lahvi není vínu příjemný, proto rozčepovanou lahev spotřebujte co nejdříve od jejího otevření (cca do 24 hodin) a po celou dobu ji udržujte v chladu.

V nabídce máme 19 odrůd, bílých, červených i růžových vín, v cenách od 109 – 149 Kč za 2 litry.

(Paleta odrůd je pestrá - od Müllera, přes Rulandu šedou až po Pálavu v bílých, všechna hlavní červená - Vavřinec, Frankovka, Portugal i Cabernet a 3 růžová).

Objednávat můžete jakékoliv množství PET lahví se sudovkou a doplnit si je můžete jakýmikoliv lahvovými víny, pochutinami, doplňky nebo knihami z naší nabídky. (Vybírat můžete na www.vino.klub.cz/vino-sami). Stejně tak to platí i obráceně. Do své běžné objednávky lahvovýchvín si můžete přihodit jednu sudovku pro strýčka příhodu. I u sudovky nebo se sudovkou platínaše standardní nabídka, že objednávku 3 a více kartonů získáte s 5% množstevní slevou nacelou objednávku. (1 petka = 1 lahev).



Žádné komentáře: