čtvrtek 20. října 2011

Akce: 3 + 3 lahve ZDARMA (Spielberg, Reisten, NaturVini) – jen týden

Přinášíme Vám neodolatelnou týdenní akci. Ke třem lahvím za peníze od nás dostanete tři lahve zdarma. Za tuto speciální kolekci zaplatíte pouze 836 , což je hodnota prvních třech vín v našem výběru.

CHUŤOVÁ MAPA KOLEKCE – 3 + 3 lahve ZDARMA


  • André ze Spielbergu je mohutné víno s výraznou vůní červeného ovoce. Můžete ho postavit i proti steakům, je to stejná váhová kategorie. Skvělý recept na zlepšení podzimní nálady a zahřátí organismu.
  • Pokračujeme Rýňáčkem z Reistenu. Mohu podtrhnout slova v popisku, že obsah zbytkového cukru krásně koresponduje s obsahem šťavnatých kyselin. Prostě těšte se na meruňky a opravdu dlouuuhou dochuť.
  • Rulanda šedá je vínem z prvního produkovaného ročníku 4. generace vinařů rodiny Staškovicaktuálně NaturVini. Tato Rulanda je čisté minerální víno, specifické pro Pálavu. Pili jsme ho jako aperitiv, ale hodí se k jakémukoliv jídlu.
  • Růžový Vavřinec ze Spielbergu byl hitem růžového mámení na Pražském hradě, když se slavil první máj, lásky čas. Předtím jej vyznamenali i porotci mezinárodní soutěže AWC Vienna, a to stříbrnou medailí. TOTO VÍNO MÁTE ZDARMA!
  • Klasický Rýňák z řady Classic pochází opět z vinařství Reisten. Tento Rýňák je vhodný na každodenní pití. Neunaví, ani neunudí. Je to svěží, suchý, meruňkáč. Prostě Classic. TOTO VÍNO MÁTE TAKY ZDARMA!
  • Druhé víno z NaturVini je Chardonnay, které vyzrálo na minerální mikulovské vinici. Proto je pěkně strukturované. V chuti ucítíte banány. TOTO VÍNO MÁTE TAKY ZDARMA!
Nabídka kolekce 3 + 3 lahve ZDARMA za 836 trvá jen týden – tedy do 27.10.2011 nebo do vyprodání zásob.

BONUSY NAVÍC

S našimi vinaři jsme se vsadili, že se kolekce vyprodá dřív než 27.10. Pokud ano, mají pro Vás vinaři připraveny níže uvedené bonusy pro vylosované nakupující.
1. Večeře s Patrikem Staškem z NaturVini, Veronikou a Radkem z Víno-klubu, kdekoliv v ČR (kdedobře vaří :-)
 2. Martin Procházka z Reistenu výherci zazpívá a zatančí. Místo, styl a oděv bude upřesněn.
3. Martin Bruno Žůrek ze Spielbergu pozve výherce a Víno-klubáky do divadla, tedy přesněji do Činoherního klubu :-)

Žádné komentáře: