pátek 10. června 2011

Osobní odběr ZDARMA (v Praze a Chýni)

Věříme, že dnešní newsletter dvojnásobně oceníte. Poprvé, že Vám konečně nabízíme systémové řešení OSOBNÍHO ODBĚRU ZDARMA, a podruhé, že to bude při pátku jedno z nejkratších psaní naší čtyřleté historie.

Doba vyzvedávek – pouze v pracovní dny:

Praha 1 – kamenný Víno-klub: 9:00 – 21:00 hod 
Chýně – sklad Víno-klub: 10:00 – 15:30 hod
Tel. kamenný Víno-klub, Praha 1: 724 239 045
Tel. sklad Víno-klub, Chýně: 732 974 702


Připomínáme, že si nově můžete objednávat jakýkoliv počet lahví (nejste omezeni číslem 6 – lahví do krabice)- že za platbu převodem získáváte 100 bonusových korků


Výhody kamenného Víno-klubu:


Stále častěji jste si svá vínka chtěli vyzvedávat osobně. Splnili jsme Vám to! Můžete si nově zvolit osobní odběr, a to buď v naší kamenné prodejně na Praze 1 v ulici Benediktské 3 nebo na našem skladu v Chýni v ulici Hlavní 195.
Když bude zboží připraveno k odběru na vybraném místě, dostanete od nás oznámení emailem. Dozvíte se to tedy jeden pracovní den předem. V emailu budou zopakovány i všechny další instrukce – adresa i telefonní kontakty.

- můžete po telefonu zjistit, co máme ve stálé nabídce kamenného Víno-klubu, a díky tomu si můžete přijít pro lahev v den, kdy ji potřebujete (nemusíte čekat na vyskladnění následující pracovní den)

- můžeme Vám dát ochutnat něco z námi ochutnávaných lahví (pokud nebudete řídit :-)


Sice to několik let trvalo, ale doufáme, že se z našeho Víno-klub-baru v Benediktské 3 stalo místo, kam se rádi vracíte.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Jen skoda, ze kdyz jsem si chtel zbozi dnes vyzvednout bylo zavreno.
Bohuzel se nedalo ani dovolat, lepe receno dalo ale az po knfrontaci se zavrenymi vraty skladu.

M. Provaznik