pondělí 4. dubna 2011

Best of Pálava za 1199 Kč + soutěž o vstupenky na Festival otevřených sklepů

Snad nám konečně přišlo jaro, a proto jsme se rozhodli vytáhnout vás na Pálavu. 

- Zakupte alespoň 1 kolekci Best of... PÁLAVA a do vzkazu k objednávce napište heslo: OTEVŘENÉ SKLEPY


- Ve čtvrtek ráno (7.4.) všechny objednávky s heslem slosujeme a 3 výherní dvojice ihned vyrozumíme

Neváhejte se zastavit ve sklepech našich vinařů (vše v obci Pavlov): Reisten, Vinařství Šilinek a Réva rakvice - sklep Pavlov, ve kterém potkáte mě v kroji a v sobotu od 14 hod si zde spolu zazpíváme u cimbálu :-)

- Putování bez rautu je za 490 Kč. Bus Pavlov - Mikulov je za 50 Kč, návštěva jeskyní na Turoldu je za 80 Kč a půjčení Nordic Walking hůlek je za 150 Kč - vše nutno objednat předem.


- P.S. Ani v tomto emailu nelze nezmínit Jožku Valihracha. Protože po Pálavě z Pálavy je ještě větší poptávka než po Tramínu z Tramínu, je beznadějně vyprodaná a čeká se na nalahvování 2010. Ale doporučujeme Váš deficit vyrovnat nákupem úžasné Pálavy 2005 výběru z hroznů od Valihracha z Krumvíře nebo rodinného megabalení 3L Pálavy od Krista z Milotic. Na četné rodinné oslavy jak dělaná.




16. - 17. 4. 2011 probíhá na Pálavě 6. Festival Otevřených sklepů, který pořádá Nadace Partnerství.
O tomto víkendu se Vám naskýtá možnost navštívit cca 30 sklepů, ochutnat cca 150 vzorků, pochutnat si na místních vybraných specialitách, zazpívat si u cimbálu nebo vyskotačit na kopec Dívčí hrady (CHKO Pálava) a podívat se, jestli už kvetou chráněné kosatce.

To vše v předprodeji za 790 Kč na osobu (včetně 200 Kč kuponu na nákup vína) nebo u nás ZADARMO pro 3 dvojice!!!
3x 2 vstupenky si můžete vysoutěžit nákupem speciální kolekce Best of... PÁLAVA za 1199 Kč.
V kolekci Best of... PÁLAVA najdete krásný svěží Sylván, typický pavlovský Vlašák a Veltlín a boží Rulandu z trati Boží muka. Výběr je doplněn skvělým Rýňákem a voňavým Kernerem, které rostou z druhé strany Pálavy.


Soutěž o vstupenky za 2x 790 Kč


PRO INFO - více o festivalu, vinařích, programu, možnostech ubytování... naleznete na www.otevrenesklepy.cz
Další krásnou pálavskou akcí se stává již tradiční vinný pochod PŘES 3 SKLEPY v sobotu 7. 5. 2011. Ochutnáte cca 15 vzorků (Mikrosvín - Mikulov, Gala - Bavory, Reisten - Pavlov), procupitáte 12 km přes pole, lesy, vinice a hlavně přes 3 sklepy včetně občerstvení v oblíbeném Café Fara v Klentnici, skončíte na rautu u cimbálu v Hotelu Pavlov.
Celodenní akce spolu s večerním rautem na Hotelu Pavlov vyjde na 590 Kč za osobu. Na raut už zbývá jen 15 míst!!! Rezervace nutná, pište na [email protected].
My se na této akci na Vás budeme těšit v plném počtu Víno-klubu: Veronika, Radek, Petra, Jana a Baron Petr Novotný.

Žádné komentáře: