neděle 20. června 2010

VÍNO-TÝDNE: 6 nejprodávanějších v týdnu 14.–20. 6.



Víno-klub oslavil třetí narozeniny! Lehce jsme upravili naši domovskou stránku, doufejme že k lepšímu ;-), a kromě jiného připravili i katalog výstižně nazvaný Best of… Víno-klub 2010. Takže pokud váháte, co vybrat z naší bohaté nabídky (přibližně 4 000 vín!), čtěte každou neděli top 6 nejprodávanějších vín a pročítejte katalog – ke stažení zde.

1. místo – Fragolino / Rocca dei Forti, Itálie
Potřinácté první! Milují jej ženy, ale i muži! Zkuste si jej dát řádně vychlazené po práci na zahradě – místo piva :-)


2. místo – Tramín červený výběr z hroznů 2008 / Réva Rakvice, řada Královna Kateřina
Stříbrná příčka už poněkolikáté patří noblesnímu Tramínu červenému. Inu růže nezklamou v žádné podobě, zde konkrétně najdete výrazné aroma růží v medu.


3. místo – Cépage Rulandské šedé 2008 / Nové vinařství
Po třítýdenní přestávce se v žebříčku znovu objevují vína z Nového vinařství. O plánech na výstavbu nové budovy vypráví Marek Špalek v našich Vínovinách a my držíme pěsti!


4. místo – Pálava výběr z hroznů 2007 / Vinařství Krist
O stupínek níž klesla voňavá a kořeněná Pálava, oceněná na významných vinařských soutěžích. Další medailová vína z Milotic najdete v medailové krabici Kristovy medaile.


5. místo – Cepáge Sauvignon 2008 / Nové vinařství
Víno světle zelené barvy, s vůní připomínající angrešt a nakládanou zelenou papriku, lehké, výrazné, svěží chuti, takový je Sauvignon 2008.


6. místo – Cabernet Sauvignon pozdní sběr 2007 / Réva Rakvice, řada Gallery
Jediné tiché červené víno v našem žebříčku – Cabernet Sauvignon z Rakvic. Vůně lesního ovoce v chuti přechází do černého rybízu a borůvek.


Vrátí vyšší (letní) teploty, které meteorologové slibují na druhou polovinu týdne, do top 6 nějaké růžové víno? Jaké nové kolekce vín připraví Veronika a koho vyzpovídá náš zuřivý reportér Radek?
Úspěšný týden a na shledanou zase v neděli u žebříčku nejprodávanějších vín!

Žádné komentáře: