neděle 27. června 2010

Pomozte Novému Vinařství vstát z popela (Cuvée Fénix)

Vážení přátelé ve víně,

dne 22.5.2010 jsme zažili šok, když jsme se dozvěděli, že Nové Vinařství lehlo popelem. (Fotografie, ze kterých je nám stále do breku, nalezenete na našem facebooku). O to více nás těší kopec pozitivních zpráv, které se na nás z Drnholce valí. O tom, že Nové Vinařství vstává z popela jsme už psali na našich Vínovinách.
Nejlepší zprávou je, že zachráněná vína jsou opět v prodeji. Osvědčila je i Státní zemědělská a potravinářská komise. Vybírat můžete na www.vino-klub.cz/novevinarstvi. Máme dokonce i některé položky, které už asi nikdy nebudou - jako např. dětské odrůdové mošty a bublinky - u nich vidíte počet posledních lahví skladem.
Další skvělou zprávou je, že Nové Vinařství bude ještě novější, barevnější a méně hořlavé. Místo Domu Na Výsluní vyroste Le Cube - barevnější a modernější kostka. O budoucnosti se nám rozhovořil ředitel Nového Vinařství - Marek Špalek - v našem videu.
Jelikož se stavba musí stihnout do vinobraní, tedy do začátku září, a jelikož prostředky z pojistného nebudou stačit, a navíc vzhledem k měsíčnímu výpadku prodejů, je potřeba Novému Vinařství trochu pomoct. Pomoci můžete úplně jednoduše, a sice nákupem vína!
Nové Vinařství uvádí v předprodeji CUVÉE FÉNIX, což bude bílé víno vyrobené ze všech 14 odrůd, které pěstují. Přispět můžete jednoduše tak, že si zakoupíte alespoň 1 krabici (6 lahví) tohoto CUVÉE FÉNIX. Do konce června Vás vyjde na 1200 Kč/krabice, do konce července na 1320 Kč/krabice a do konce srpna na 1440 Kč/krabice. 31.8. bude předprodej UKONČEN a vyrobí se přesně tolik kartonů, kolik bude objednáno.
Na základě Vaší objednávky Vám vystavíme certifikát na odběr CUVÉE FÉNIX, který Vám vložíme do objednávky nebo zašleme poštou. CUVÉE FÉNIX bude fyzicky v lahvi na konci listopadu 2010, kdy Vám jej směníme za certifikáty. CUVÉE FÉNIX tak můžete libovolně kombinovat s objednávkou ostatních vín. CUVÉE FÉNIX je náš tip na originální vánoční dárek, který navíc pomůže dobré věci.
20 zákazníků, kteří si objednají nejvíce krabic, bude jmenovitě a trvale uvedeno na TABULI CTI  v nové budově Nového Vinařství jako "Ti, kteří přispěli k obnově Nového Vinařství po ničivém požáru v roce 2010."

Po ničivém požáru se zvedla obrovská vlna solidarity, která lidem z Nového Vinařství dávala sílu jít dál. Svou podporu jste vyjadřovali opět na našich Vínovinách a stále jste se nás ptali, jak pomoct. Jsme rádi, že nyní přicházíme se smysluplnou a jednoduchou nabídkou pomoci skrze nákup vína - CUVÉE FÉNIX (podle bájného ptáka, který vstal z popela) - vína, které se již nyní zapisuje do vinařské historie.

Předem děkujeme všem, kteří se pro pomoc našemu oblíbenému vinařství rozhodnou.

Veronika & Radek z Víno-klubu

Žádné komentáře: