čtvrtek 17. června 2010

Naši milí narozeninoví gratulanti!

VÍNO-KLUB dnes slaví 3. narozeniny. Děkujeme všem co jste s námi! Nedaří se nám vymyslet už nic lepšího, než co jsme Vám napsali před rokem (a dnes jsme se tomu srdečně zasmáli), a proto si na dovolíme loňský text trochu zrecyklovat:
Protože je víno naše (a doufáme, že i Vaše) hobby, inspirovali jsme se v tento náš slavný den u Hobitů. Právě v jejich společenství bylo zvykem, že dárky dostali všichni ti, kdo přišli gratulovat oslavenci. Takže máte možnost! :o)

No a koneckonců děti také nosí do školy v den svých narozenin bonbóny (a pravým důvodem (stejně jako teď u nás) je, aby se všichni o jejich narozeninách dozvěděli :o)
Každou Vaši dnešní objednávku budeme tudíž považovat za gratulaci (hezké slovo navíc potěší :o)
a dárky Vám rozdělíme podle tohoto klíče:

nákup 1 nebo 2 krabic = celková 7% sleva + dárek
- budete-li si na nás připíjet jednou nebo dvěmi krabicemi vína, zadejte kód 3ROKY a celková částka se Vám automaticky sníží o 7%. Navíc do každé krabice dostanete jako dárek lahvičku vyzrálého chilského Carmenére!
nákup 3 a více krabic = celková sleva 11,65% + dárek + korky
- budete-li si připíjet lépe, více a déle, použijte také kód 3ROKY, který Vám díky automatické 5% slevě objednávku sníží o dalších 7%, což dělá celkových 11,65% slevy. Navíc dostanete 3 a více lahviček Carmenére a k tomu dvojnásobek bonusových korků!

nákup 5 a více krabic = celková sleva 11,65% + dárek + extra dárek
- budete-li chtít slavit celý měsíc, přibalíme Vám kromě celkové 11,65% slevy, dvojnásobku bonusových korků a x lahviček Carmenére i 2 nádherné sklenice na bílé víno z italské sklárny Luigi Bormioli - řady ESPERIENZE. Z loňských narozenin si jistě pamatujete, jak nádherný design tato sklenice vyrobená z nejčistšího Cristalina má. Její tvar je inspirován kruhy na vodní hladině (díky tomu se víno krásně prodýchá). Loni jste on nás dostávali sklenice na červené, letos si doplníte sadu sklenicemi na bílé. Pište opět kód 3ROKY do políčka "slevové kupony" a heslo do vzkazu zákazníka: SKLENICE.

Nebudete-li si vědět rady, co z těch našich skoro 4000 položek vybrat, sestavili jsme Vám 3 kolekce nazvané Best of the best 2010 dle barev, ve kterých jsou vína, která by Vám neměla ujít. Jsou tak jedinečná, že je možné, že se po nich rychle zapráší (ostatně jako loni).

Detailně si je můžete prozkoumat dle barev:
Best of the best 2010 - bílé
Best of the best 2010 - červené
Best of the best 2010 - růžové


LOSOVÁNÍ - 3 x 50% SLEVA
Rozhodli jsme se, že 3 z Vás potěšíme navíc něčím extra. A sice extra velkou slevou ve výši 50 %, kterou přidělíme 3 vylosovaným, kteří odešlou svou objednávku do páteční půlnoci - přesněji do 18.6. - 23:59:00 - kdy nám naše narozeniny končí! Průběh losování nahrajeme na video a uveřejníme na našem www.youtube.com/vinoklub.


LOSOVÁNÍ O 1000-VÍN
Další losování, které byste si neměli nechat ujít, je vylosování majitele 1000 lahví vín, jejichž seznam naleznete zde. Do soutěže se jednoduše zapojíte tak, že se zaregistrujete do osudí (ale pozor, pouze jednou!) Svou šanci na výhru můžete zvýšit tak, že do soutěže přizvete své kamarády a o výhru se podělíte! Již pozvání jednoho kamaráda Vám zdvojnásobuje šanci na výhru (a zúčastněných je aktuálně pouhých pár set lidí, takže šance na výhru jsou nesazkovsky vysoké :o)


DO KAŽDÉ OBJEDNÁVKY NAVÍC KATALOG
Zítra nám z tiskárny přivezou náš historicky druhý katalog. Před 3 lety jsme vydali ten první a téměž v zápětí se zařekli, že už nikdy žádný nenapíšem. Vzhledem k množství informací jsme Vám ale vytvořili přehlednou knížečku výstižně nazvanou Best of Víno-klub 2010. Najdete tam vše, co je podle nás i podle vinařů to nejlepší.
Katalog si můžete stáhnout zde.





MÁME NOVOU HOMEPAGE (jako každé narozeniny :o)
Každým okamžikem ke 3. narozeninám spustíme novou, vylepšenou hlavní stránku, naše vstupní okénko.
Možná zapomenutou, možná nekomunikovanou novinkou je, že můžete nově ve VÍNO-SAMI vyhledávat vína podle jejich čtyřmístných kódů (vepište kód přímo do políčka "HLEDAT"). Díky tomu můžete jednoduše vyhledat vše, co máme v katalogu!


POZDRAV Z NOVÉHO VINAŘSTVÍ
Právě do tohoto (pro nás tak významného a slavnostního) mailu se hodí také nadšené pozvání ke shlédnutí videa na našich Vínovinách, ve kterém ředitel Nového Vinařství potvrzuje, že do sklizně bude stát nové Nové Vinařství. Je statisticky dokázáno, že Nové Vinařství patří mezi 3 nejoblíbenější vinařství vůbec.

Ještě jednou Vám moc děkujeme, že jste s námi, jsme rádi, že Vás to s námi baví, protože nás to s Vámi baví fakt moc a díky Vám máme tu nejkrásnější práci na světě!


Připíjíme na náš společný 4. rok!

Vaši Veronika, Radek, Monika, Hanka, Majka a Juraj z Víno-klubu

P.S. A tohle je narozdíl od loňského 2. nejkratšího newsletteru asi 3. nejdelší psaní historie.

Žádné komentáře: