pondělí 8. února 2010

VÍNO-DNE: Svatovalentýnské rosé 2009 / Réva Rakvice (specialitka za 99 Kč!)


Ráno jsem vyslechla zprávu o Američanech a svátku svatého Valentýna: podle průzkumů plánují obyvatelé USA utratit za valentýnské dárky méně než loni a místo šperků se zaměří na malé a nápadité drobnosti.

Kdyby měli v Americe Víno-klub, pak by jistě před tolik oblíbenými papírovými přáníčky dali přednost nějakému pěknému vínu! Uznávám, lahev vína není tak skladná jako papírová čtvrtka v barvách růžové, červené, se srdíčky, s medvídky, s růžičkami…, ale udělá stejnou, ne-li větší radost ;-)

A protože nechceme, abyste splynuli s davem a uvízli v kolotoči růží, přáníček a plyšových srdíček, připravili jsme pro vás něco mimořádného – Svatovalentýnské rosé. Vyrobila jej exkluzivně pro Víno-klub Réva Rakvice z odrůdy Svatovavřinecké, má speciální etiketu (Svatovalentýnské z Víno-klubu), je nádherně svěží (v chuti maliny a jahůdky) a harmonické, obsahuje vyvážený poměr zbytkového cukru (6 g/l) a kyselin (rovněž 6 g/l).

Svatovalentýnské rosé nabízíme za pouhých 99 korun! Ovšem pokud chcete kromě svých partnerů potěšit i maminky, babičky, kolegy v práci, bratry a sestřenice, zvažte naši valentýnskou nabídku 5 + 1 zdarma – aneb jak napsala pěkně Veronika, nešetřete láskou! :-)


A protože lásky není nikdy dost – a dobrého vína taky ne – dovolím si vám připomenout i naši krabici Valentýn – pro ni, která kromě dnes představeného speciálního Svatovalentýnského rosé obsahuje i tolik oblíbené perlivé jahůdky alias Fragolino.

PS: K dobrému vínu dobrou čokoládu – co byste řekli na nejlepší čokoládu na světě se sušenými jahodami, malinami a třešněmi? (Amedei red & blond v dárkovém balení za speciální cenu 279 Kč místo 310 korun…)

Žádné komentáře: