středa 25. listopadu 2009

Vánoce v krabici ve Vánoční krabici

Vážení a milí přátelé,

dnes je 24.11., do Vánoc nám zbývá přesně měsíc, nadcházející neděle je první adventní... Svatomartinské i Beaujolais je vypito, takže nezbývá než začít kupovat dárky svým bližním a zazásobit se tekutinami na nadcházející svátky. My Vám tímto přinášíme definitivní řešení vánoční otázky :-)

Již potřetí jsme Vám sestavili exkluzivní kolekci vín, která potřebujete na vánoční stůl, jednoduše - VÁNOCE V KRABICI. Je tam skvělé portské, vzácné slámové, pravý sekt, a další úžasná medailová vína, která Vám nebo Vašim blízkým nesmí na Vánoce chybět. Tuto kolekci vín v hodnotě téměř 1700 Kč si pouze tento týden můžete objednat za výjimečných 1499 Kč. Tato neuvěřitelná cena bude platit pouze do úterý 1.12. včetně. Dále do Vánoc si krabici vín budete moci zakoupit za 1590 Kč, stále tak ušetříte krásných 100 Kč, než kdybyste sí vína kupovali zvlášť.

Stejně jako loni Vám VÁNOCE V KRABICI pošleme v naší nádherné designové vánoční krabici. POZOR, POZOR - jak to tak bývá s úžasnými a vzácnými věcmi - slámovým, portským, sekty, ale i speciální krabicí, máme jich jen omezené množství. Tato SPECIÁLNÍ VÁNOČNÍ nabídka tudíž platí pouze do vyčerpání zásob.

Do vánočních krabic Vám zabalíme i další výběry, které si ke kolekci VÁNOCE V KRABICI doobjednáte. Můžete tak vyřešit spoustu vánočních dárků. Doporučuji například krásnou kolekci vín BEST OF... VINAŘ ROKU 2009, slaďoučké BOBULE, kterým také hrozní brzké vyprodání :((, a naše nejlepší pětihvězdičková červená vína v BEST OF THE BEST 2009 - ČERVENÉ.

NAVÍC si do jakékoliv krabice můžete přihodit BOMBU
Mikrosekt BENIAMINO vyrobený z Ryzlinku rýnského a Ryzlinku vlašského v kouzelné lahvičce, která vypadá jako vánoční koulička o objemu 0,12 l. BENIAMINO je v překladu z latiny "miláček". Můžete tak mít svou denní dávku pravého sektu stále po ruce nebo v kabelce :-) nebo jej můžete nadělit svým miláčkům!!!

JEŠTĚ TROCHU BEAUJOLAIS...
Protože je ročník 2009 tak výjimečný a protože ještě máme nějaké lahve - ale už pouze od jednoho druhu!!! - prodlužujeme AKCI 4 + 2 sBeaujolais Villages Nouveau z vinařství Lupé Cholet. Zakoupíte-li si 6 těchto lahví, odečteme Vám následně z Vaší objednávky slevu v hodnotě 2 lahví. Všechny ostatní akce s Beaujolais skončily v neděli... Tak zas za rok!!!

FINÁLE SLEPÉHO SOMMELIÉRA SE BLÍŽÍ!!!
Máte také necelé 4 týdny na to, vylepšit své skóre v naší celoroční hře o titul Slepého Sommeliéra. Právě jsme se rozhodli, že do finálového klání pustíme 30 soutěžících, kteří se ke dni ukončení soutěže - 18.12.2009 - umístí na prvních 30 příčkách dle svých korkových obratů. Tzn. místo 24 lidí bude soutěžit a krabici vín ZDARMA ZÍSKÁ celkem 30 z VÁS!!! Držíme Vám palce.


Věřím, že se k těm letošním Vánocům propijete čelem a že Vám to dlouhé čekání krásně proteče :-)


Vaše Veronika z Víno-klubu

Žádné komentáře: