čtvrtek 26. listopadu 2009

Vánoce v krabici - pro děti za 717 Kč

Milí rodiče,

mám pro Vás řešení našeho společného problému... Také jste se cítili trochu provinile, když jste u nazdobeného štědrovečerního stolu svým potomkům nalili "vodu se šťávou" a přitom jste si sami dopřávali krásně vychlazené Rulandské šedé z našeho bestselleru Vánoce v krabici? Přináším Vám skvělé řešení a hlavně radost! Vašich (mých) dětí. Máme pro Vás "víno" pro děti! Jediný rozdíl od dospělého vína je, že v našem dětském víně zůstal cukr nepřekvašen v alkohol... Takže dětem zůstal zdravý, plnohodnotný 100% hroznový mošt, v kterém je přehršel cukru, stejně jako jiných vinných zdraví prospěšných látek. Jinak ale mošty vypadají úplně jako víno, včetně své ambaláže (lahev a etiketa) a stejně jako s vínem se s nimi dá nakládat. Jsou minimálně stejně bohaté na nose i v chuti, takže ochutnávky si Vaše děti užijí dosytosti.

Včera jsem zkoušel jeden z těchto moštů na svých dětech. Posadil jsem je ke stolu, zapnul videokameru a otevřel lahev, která nepoučeným dětem připadala jako pravá lahev vína. Tento fakt v nich vzbudil jakousi (mo)mentální opilost, takže videozáznam se stal nepoužitelným. Mohu Vám jen sdělit, že dcera našla v Merlotu Jus de Cépage rajčata (ano, jsou tam, potatila se...; já tam cítím aroma právě otevřeného protlaku) a syn (který nejí rajčata) tu sklenici vypil v zásadě na Ex.

Aby tento zpravodaj nebyl příliš krátký, tak jsem si právě teď otevřel ještě další ze vzorkových moštů - Jus de Cépage Pinot Noir Rosé a věřte nebo vyzkoušejte: v chuti i vůni je... růže (proto Rosé :)).

Tento náš výběr Vánoce v krabici - pro děti - obsahuje 4 džusy/mošty/dětská/nealko vína odNového Vinařství v jejich Nové řadě Jus de Cépage. A protože tyto mošty jsou odrůdové, tak si Vaši potomci užijí 100% Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot noir Rosé a Ryzlink rýnský. Tyto hrozny uzrály na nejlepší vinici Nového Vinařství nazvané Langewarte. K těmtoodrůdovým nabízíme ještě dva džusy z Německa od pfalzského mistra vinaře a ryzlinkového specialisty Petriho: Pfaelzer Traubensaft in Rot und auch in Weiss.

Tato krabice pro naše (Vaše) potomky stojí 717 Kč. Pokud si ji snad budete chtít připojit k již objednaným Vánocům v krabici (které již jen pět dní stojí o 100 Kč méně než budou stát do Vánoc a o 200 Kč méně než obvykle), je to možné, stačí to jen uvést do poznámky.

MIKULÁŠSKÁ OCHUTNÁVKA PRO DĚTI
Aby se Vaši potomci cítili dostatečně důležitě a dospělácky :) připravili jsme i pro ně Mikulášskou ochutnávku. Na ní se budou rozlévat právě tyto vynikající 100% hroznové, a dokonce i odrůdové, mošty z krabice Vánoce v krabici - pro děti. Ochutnávka se bude konat v sobotu - 5.12. přesně na Mikuláše. Bude průchozí a těšit se na Vás budeme v době od 14:00 do 18:00 hod. Ochutnávka se koná v krásných sklepních prostorách vinného baruMonarch - Na Perštýně 15, Praha 1 a je to skvělá příležitost, kdy sem můžete dovést ratolesti při nebo po procházce na Staroměstské náměstí, které bude zdobit rozsvícený vánoční strom. Nebojte, i pro rodiče něco vymyslíme :)

Protože sklepní prostory nejsou nafukovací, prosíme o předběžnou registraci a předběžný čas příchodu na stanoviště. Chápeme, že s dětmi je plánování o kapku složitější, ale... :) Registrujte se na [email protected] - čas příchodu, počet dětí, rodiče... Pro děti v maskách Čerta, Mikuláše nebo Anděla máme malé překvápko!


Přeji Vám stejně veselé zážitky s dětmi, jako jsem měl včera já!


Váš Radek z Víno-klubu

Žádné komentáře: