pondělí 24. března 2008

Příprava na ples ve sklepě Révy Rakvice

Datum: 15.3.2008, 16 hod
Akce: Ochutnávka pro hotelové hosty před 1. reprezentačním plesem Hotelu Pavlov
Sklep: U Lípy, Pavlov - vinařství Réva Rakvice
Počet vzorků: 10

Před prvním plesem Hotelu Pavlov jsme se sešli navnadit chuťové pohárky na dobré jídlo a zvýšit si odvahu na pěkný tanec ve sklepě U Lípy, kde jsme prezentovali vzorky vinařské firmy Réva Rakvice.

Ochutnali jsme: Ryzlink rýnský 2005 pozdní sběr (SM), Aurelius 2005 pozdní sběr (SM), Rulandské šedé 2006 výběr z hroznů (KK), Sauvignon 2005 výběr z bobulí (SM), André rosé 2005 výběr z hroznů (KK), Cabernet Moravia 2006 pozdní sběr (GAL), Frankovka 2006 pozdní sběr(SM), Zweigeltrebe 2006 pozdní sběr (KK), André 2005 výběr z hroznů (KK). 

Vysvětlivky - názvy řad vinařství Réva Rakvice:
SM - Slunce Moravy
KK - Královna Kateřina
GAL - Gallery

Hostům všechna vínečka moc chutnala, až se skoro zapomněli vracet do hotelu a chystat do plesových rób. Pěkně jsme si i zanotovali. Nejvíce byl vyzdvihován Sauvignon výběr z bobulí, i když v jedné ze tří lahví nás pozlobil korek, což byla věčná škoda. A z červených to byl "dělník" Cabernet Moravia 2006 pozdní sběr z kolekce Gallery - ten totiž z každé výstavy vín, kde je prezentován, přiveze pro Révu medaili.

A Petr z Prahy, který ples odmoderoval, se od táty chtěl dozvědět maximum o vinném byznysu. Sám se však věnuje dračím lodím.

Dále by se sem hodila fotka z plesu, tu by mi ale také musela Miriam poslat! :o)

Žádné komentáře: